Informatika a.d.Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Ono što Informatika radi je informatički inženjering. Projektuje, proizvodi, povezuje, implementira, pruža internet usluge, obuku, automatizuje, zastupa, održava. Od informacija neophodnih menadžerima, do upravljanja i nadzora industrijskih procesa. Informatika podržava značajan broj velikih informacionih sistema - ranije na prostoru cele nekadašnje Jugoslavije, a sada Srbije. Koriste se najsavremeniji koncepti, tehnologije i komponente.

Informatika pokriva praktično sve segmente tržišta računara - od velikih enterprise servera do personalnih kompjutera. Naši partneri u tom poslu su svetski lideri na odgovarajućim sektorima tržišta.

Oglasi za posao (trenutno 0 aktivnih oglasa)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
INFORMATIKA AD BEOGRAD (STARI GRAD)
Adresa
Jevrejska 32, Beograd
Datum osnivanja
14.09.1976.
PIB
100001716
Matični broj
07024592
Poslovni naziv
PREDUZEĆE ZA PROIZVODNJU RAČUNARSKE OPREME I INFORMATIČKI INŽENJERING INFORMATIKA AKCIONARSKO DRUŠTVO BEOGRAD (STARI GRAD)
Delatnost kompanije
2620 Proizvodnja računara i periferne opreme
Pravna forma
Akcionarsko društvo
Zakonski zastupnici
Slavoljub Kačarević - v.d. direktora
Copyright © 2017 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija