InfrakitNapomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Infrakit je kompanija osnovana 2010. godine u Finskoj, a danas posluje iz kancelarija smeštenih u Finskoj, Srbiji, Holandiji i Norveškoj.

Infrakit povezuje sve na jednu Cloud platformu, uslugu Cloud servisa za upravljanje infra – projektima. Povezujući radne mašine, terensku opremu i ljude na platformi čini konstrukciju efikasnom. Sve informacije u toku životnog ciklusa projekta su dostupne u realnom vremenu sa relevantnim ljudima, omogućavajući brži završetak projekta sa boljim kvalitetom i nižim troškovima. 

Oglasi za posao (trenutno 0 aktivnih oglasa)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Nemamo podatke sa APR-a

Iz pera poslodavca čitajte o novostima i trendovima na domaćem IT tržištu

Kompaniji je nestalo mastila :)
Copyright © 2020 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija