Inova-GeoinfoInova-Geoinformatika d.o.o.Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Kompanija deluje na sledećim poljima: edukacija, trening i izrada custom (vlastitih) aplikacija na polju CAD/GIS sistema, te razvoj prostornih informacionih sistema (IPIS).

Dajemo kompletna rešenja za tehničke informacione sisteme, integrišući u jedinstven sistem upravljanja digitalnim podacima module za projektovanje, izradu tehničke dokumentacije, održavanje, te sistemsko-upravljačke funkcije. Takve sisteme izrađujemo na jednoj strani u saradnji sa korisnikom (prilagođeno specifičnim potrebama korisnika), dok, sa druge strane, implementiramo sisteme po metodi "ključ u ruke" nudeći kompletna rešenja i projektovana okruženja, gde poslujemo sa korisnikom do završetka ciljnog projekta u smislu konsaltinga, direktne saradnje, odn. tehnološkog partnerstva.

Oglasi za posao (trenutno 0 aktivnih oglasa)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
INOVA-GEOINFORMATIKA DOO BEOGRAD (NOVI BEOGRAD)
Adresa
Jurija Gagarina 36 D, Beograd
Datum osnivanja
26.09.2005.
PIB
104096558
Matični broj
20085819
Delatnost kompanije
6201 Računarsko programiranje
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Goran Medić - Direktor
Copyright © 2017 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija