Institut Vinča - Škola računara


Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Škola računara Instituta za nuklearne nauke „Vinča“ je ustanova sa tradicijom od 29 godina. Posvećeni smo razvoju kroz obrazovanje iz oblasti informacionih tehnologija od 1985. godine. Naša škola je prva škola računara osnovana na Balkanu. Do danas, svoje poverenje nam je ukazalo preko 39.000 polaznika i na osnovu toga se možemo smatrati najvećom školom računara na ovim prostorima.

Preko 120 velikih preduzeća izabralo je Školu računara „Vinča“ kao svog poslovnog partnera i svoj trening centar. Pored ovih preduzeća, veliki broj polaznika čine pojedinci koji su se opredelili za obuku iz oblasti IT tehnologija. Škola računara "Vinča" svoje poslovanje vodi u skladu sa zahtevima standarda ISO 9001:2008 za aktivnost obrazovanja iz oblasti informacionih tehnologija i menadžmenta.

http://www.vincaskola.rs/posao

Oglasi za posao (trenutno 0 aktivnih oglasa)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Nemamo podatke sa APR-a
Copyright © 2017 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija