O kompaniji
Iskustva
Plate
Poslovi
Integrated Micro-Electronics d.o.o. logo

Integrated Micro-Electronics d.o.o.

Oceni kompaniju

O nama

MI Global

Kao  jedan od vodećih svetskih eksperata za pružanje proizvodnih rešenja u sferi mikroelektronike (EMS), Integrated Micro-Electronics Inc (IMI) se svrstava među 25 najboljih EMS provajdera na svetu (prema izvoru Manufacturing Market Insider-a), kao i među deset najboljih kompanija u automobilskoj industriji (na osnovu analiza i rezultata istraživanja New Venture Research-a). Kao deo proizvodnog portfolia kompanije AC Industrial Technology Holdings, IMI posluje u okviru Ayala korporacije i specijalizovan je za proizvodnju visoko pouzdanih i kvalitetnih elektronskih proizvoda dugog životnog ciklusa u automobilskoj i vazduhoplovnoj industriji, kao i u proizvodnji industrijske elektronike.

U automobilskoj industriji, IMI nudi rešenja prilagođena zahtevima kupaca za sigurnost i zaštitu, poput automobilskih kamera, elektronskih upravljačkih jedinica (ECU) i naprednih sistema za pomoć vozaču (ADAS). U segmentu industrijske elektronike, između ostalih, posebno izdvajamo uređaje za zaštitu i kontrolu pristupa, elektronske module i sisteme za nadzor i zaštitu imovine. A nakon akvizicije britanske kompanije Surface Technologi International (STI) Enterprise, IMI zauzima značajno učešće i na vazduhoplovnom tržištu EMS-a, pružajući različita rešenja u proizvodnji helikoptera, brzih mlaznih aviona, transportnih letelica i dronova.

U 2020. godini obeležili smo 40 godina postojanja i nastojimo da i u narednom periodu rastom i razvojem inovativnih rešenja uvećavamo trenutni broj od 15.834 zaposlenih u 21 poslovnih jedinica, locirananih u 10 zemalja širom sveta - Filipini, Kina, Singapur, Sjedinjene Američke Države, Meksiko, Engleska, Nemačka, Bugarska, Češka i Srbija.

IMI u Srbiji

“Integrated Micro-Electronics d.o.o. Niš”, posluje kao vodeća kompanija u oblasti pružanja usluga u sferi mikroelektronike (EMS), montaže poluprovodnika napajanja i testiranja. Prvi zaposleni u Nišu počeli su sa radom 2017. godine, a pokretanje proizvodnje i svečano otvaranje održano je u septembru, 2018. godine, kada su svi radovi i završeni. Trenutni broj zaposlenih je više od 600, koji se kontinuirano uvećava srazmerno sa planiranim rastom i razvojem kompanije (kapacitet 1250 zaposlenih). Sarađujemo sa vodećim svetskim proizvođačima originalne opreme (OEMs) u oblasti računarstva, komunikacije, automobilske, industrijske i medicinske elektronike.

Biti vodeći inovativni partner za pružanje proizvodnih rešenja prilagođenih kupcima, je naša vizija kojoj težimo, a naša misija je kreiranje jedinstvenih proizvoda na osnovu iskustva, koje naši partneri cene. Naše vrednosti integriteta, fokusa na kupce, briga za druge i izvrsnost, ključne su u postizanju vizije i misije kompanije na svim IMI lokacijama.

Za nas u IMI-u, budućnost počinje sada. Jednostavno, mi smo spremni i idemo ka budućnosti.

APR

Broj zaposlenih

Profit i prihod