Integrity International d.o.o.Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Integrity International d.o.o. osnovan je 2007 godine kao ogranak medjunarodne  kompanije Integrity Worldwide inc, svetskog lidera u proizvodnji sigurnosnih ograda za zaštitu od pada na gradilištima.

Od osnivanja do danas, inovativnost je snaga koja osnivača usmerava da kontinuirano ostvaruje kvalitet postavaljanjem novih standarda u zaštiti od pada u gradjevinskoj industriji.

Integrity International je posvećen da svom širokom asortimanu proizvoda neprekidno dodaje nova i kreativna rešenja za današnje i buduće, klasične i specifične gradjevinske objekte.

Ogranak kompanije Integrity International d.o.o. u Beogradu nalazi se na adresi Nemanjina 4/XIII.

Oglasi za posao (trenutno 0 aktivnih oglasa)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
INTEGRITY INTERNATIONAL DOO STARA PAZOVA
Adresa
Golubinački put bb, 22300 Stara Pazova
Datum osnivanja
08.01.2007.
PIB
104891601
Matični broj
20263156
Poslovni naziv
INTEGRITY INTERNATIONAL DOO STARA PAZOVA
Delatnost kompanije
4674 Trgovina na veliko metalnom robom, instalacionim materijalima, opremom i priborom za grejanje
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Slobodanka Melić - Direktor
Copyright © 2017 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija