O kompaniji
Iskustva
Plate
Poslovi
Intergradnja COOP d.o.o. logo

Intergradnja COOP d.o.o.

Oceni kompaniju

O nama

Privatno preduzeće 'Intergradnja COOP' osnovano je 1992.godine kao
preduzeće za inženjering, konsalting, kooperaciju i proizvodnju.

Po veličini spadamo u grupu srednjih preduzeća.
Preduzeće poseduje kompletnu građevinsku mehanizaciju, tim inženjera i radnika, licence i opremu za obavljanje delatnosti.

Osnovne delatnosti
Osnovne delatnosti preduzeća su izgradnja hidrograđevinskih objekata, građevinskih radova niskogradnje, izgradnja saobraćajnica i sportskih terena, postavljanje cevnih instalacija, kao i uređenje i održavanje parkova i zelenih površina. Preduzeće je u prethodnim godinama uspešno sticalo zavidne reference realizujući krupne i kapitalne projekte u Srbiji, a posebno u gradu Beogradu.

Kadrovi
Preduzeće zapošljava diplomirane građevinske inženjere sa potrebnim licencama za obavljanje delatnosti – za odgovorne izvođače radova građevinskih konstrukcija i građevinsko-zanatskih radova na objektima visokogradnje, niskogradnje i hidrogradnje, hidrotehničkih objekata i instalacija vodovoda i kanalizacije i saobraćajnica.

Poslovni kapaciteti
Preduzeće Intergradnja COOP raspolaže savremenom mehanizacijom za obavljanje poslova niskogradnje. Veliki broj građevinskih mašina i opreme kao i transportna sredstva su na usluzi klijentima. Obučena radna snaga, pouzdanost i posvećenost izvršenju ugovorenih poslova, garantuju kvalitet i poštovanje rokova.
Preduzeće Intergradnja COOP d.o.o. poseduje Rešenje Ministarstva - licence I017G3 i I131G2 za izvodjenje radova na hidrotehničkim objektima medjuregionalnih i regionalnih sistema vodovoda i kanalizacije kao i za izvodjenje radova za izvodjenje radova na saobraćajnicama državnih puteva I i II reda.

Ko su naši klijenti
U periodu koji je iza nas, naš uspeh su bili zadovoljni investitori. Intergradnja COOP je od samog osnivanja bila posvećena naručiocima radova iz javnog i privatnog sektora. Intergradnja COOP izvršava radove za lokalna beogradska Javna Preduzeća, Skupštinu Grada Beograda, za razna Javna Preduzeća iz unutrašnjosti kao i za mnogobrojne privatne investitore.

APR

Broj zaposlenih

Profit i prihod

Kontakt