Intermex d.o.o.Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Intermex je vodeći izdavač na tržištu pravnih i poslovnih izdanja, pravnih i poslovnih baza podataka i aplikacija, i jedini Microsoft sertifikovani partner u ovoj oblasti u Srbiji. Autori i saradnici Intermexa na velikom broju izdanja i projekata su vrhunski u Srbiji – najugledniji i najiskusniji profesori i doktori, sudije i eksperti za pojedine oblasti.

Programi i baze podataka se već skoro dve decenije uspešno koriste u svakodnevnom radu vodećih institucija i ustanova u Republici Srbiji i u najvećim preduzećima i advokatskim kancelarijama, od kojih ćemo nabrojati samo neke: Skupština Repubilke Srbije, Vlada Republike Srbije, Ministarstva, Agencije, Narodna banka, Gradske uprave Grada Beograda, Novog Sada i Kragujevca, Uprava Carina, Ustavni sud, Vrhovni Sud, Viši trgovinski sud, Trgovinski sudovi, Okružni i opštinski sudovi i tužilaštva; NIS, EPS, Elektrovojvodina, Kolubara, Telekom, Telenor, Jugopetrol, Banke – Raiffeisen Banka, Vojvođanska banka, NLB Group, EFG Banka, Komercijalna Banka, Alpha Bank, PTT Srbije, Železnice Srbije, Hemofarm, Delta, Verano, Tigar, Mercator, MK Commerce, Sunoko, Zepter, itd.

Oglasi za posao (trenutno 0 aktivnih oglasa)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
INTERMEX
Adresa
Bulevar Vojvode Mišića 37/2, Beograd-Savski Venac
Datum osnivanja
16.07.1990.
PIB
100220838
Matični broj
07447248
Poslovni naziv
INTERMEX DOO PRIVREDNO DRUŠTVO ZA IZDAVAŠTVO, TRGOVINU I MARKETING BEOGRAD (SAVSKI VENAC)
Delatnost kompanije
5811 Izdavanje knjiga
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Ljiljana Milanković-Basović - Direktor
Copyright © 2017 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija