International Certification GroupNapomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

International Certification Group (ICG) je organizacija opredeljena da razvija usluge za sigurnu budućnost i kao takva, svakodnevno, iz godine u godinu, uvodi novine i inovativna rešenja na tržište.

Način rada, inovativne solucije koje pomažu njihovim klijentima i filozofija kojom se ICG vodi, danas ovu organizaciju čine najbrže razvijajućom na prostorima Jugoistočne Evrope i najpouzdanijim partnerom za saradnju. Njihove usluge se zasnivaju na prevenciji svih vrsta rizika u poslovanju, na održivosti i kontinuitetu poslovanja i na ostvarivanju konkurentske prednosti.

Suština poslovanja kompanije ICG zasniva se na sertifikaciji, verifikaciji, inspekciji i ispitivanju, na servisima javne uprave i na kontinuiranom profesionalnom usavršavanju kvalifikacija. 

Oglasi za posao (trenutno 1 aktivan oglas)

Junior programer za oblast .Net (C#)

Beograd  • Rok: 23.11.2019

Osnovno poznavanje SQL baze podataka. Poznavanje osnove programiranja u .NET(C#). Radno iskustvo nije neophodno... (pročitaj oglas)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
INTERNATIONAL CERTIFICATION GROUP DOO BEOGRAD
Adresa
Pljevaljska 2b, Beograd - Zvezdara
Datum osnivanja
05.02.2010.
PIB
106465128
Matični broj
20607289
Poslovni naziv
DRUŠTVO ZA SERTIFIKACIJU I NADZOR INTERNATIONAL CERTIFICATION GROUP DOO BEOGRAD (ZVEZDARA)
Delatnost kompanije
7120 Tehničko ispitivanje i analize
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Radoje Đorđa - Direktor

Iz pera poslodavca čitajte o novostima i trendovima na domaćem IT tržištu

Kompaniji je nestalo mastila :)
Copyright © 2019 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija