International Management Group-IMGNapomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Međunarodna organizacija International Management Group – IMG putem donacije Ministarstva spoljnih poslova Kraljevine Norveške sprovodi program „Unapređenje dostupnosti pravde u Srbiji“.

Opšti cilj programa je da poboljša pristup pravdi i povrati poverenje javnosti u pravosuđe, kao i da ostvari direktan uticaj na proces uspostavljanja transparentnijeg, otvorenijeg i efikasnijeg pravosudnog sistema.

IMG se fokusira na tri važna segmenta: unapređenje rada sudova i dostupnost pravde, reformu sistema maloletničkog pravosuđa i jačanje kapaciteta Visokog saveta sudstva (VSS). U okviru sve tri programske komponente program je sa jedne strane usmeren na tehničku pomoć, izvođenje građevinskih radova i razvoj sredstava za rad, a sa druge strane na pružanje odgovarajuće obuke, podrške i uspostavljanje odgovarajućih procedura.

Oglasi za posao (trenutno 0 aktivnih oglasa)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

PIB
103086526
Matični broj
06000029
Copyright © 2017 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija