Internet GroupNapomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Kompanija Internet Group objedinjuje raznorodne poslovne i medijske aktivnosti na Internetu kroz osmišljavanje i kreiranje online medija, razvoj Web aplikacija, kreiranje Web sajtova, kao i osmišljavanje i sprovođenje strategija e-poslovanja, e-trgovine i online promocije.

Aktuelni segmenti angažovanja u kompaniji Internet Group su odvojeni u sklopu sledećih poslovnih celina:

  • Telegraf.rs – Dnevna destinacija na srpskom online medijskom prostoru, koja je za svoje prve dve nedelje postojanja ušla u kategoriju najbrže rastućeg online medija u Srbiji. I dalje se nalazi na ovoj poziciji.
  • Web Team – Segment poslovanja kompanije Internet Group u domenu Web dizajna, osmišljavanja i kreiranja online nastupa organizacija, uključujući i razvoj Web aplikacija.
  • E-biznis i online komunikacija – Zaseban poslovni segment u sklopu Internet Group d.o.o. koji za treća lica omogućuje kompletnu uslugu osmišljavanja i kreiranja kvalitetnog nastupa organizacije na Internetu: Od razrade ideje, preko realizacije Web sajtova, mobilnih aplikacija (…), do usluga iz oblasti unapređenja prodaje i online promotivnih aktivnosti.

Oglasi za posao (trenutno 0 aktivnih oglasa)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Adresa
Savski Nasip 7, Beograd - Novi Beograd
Datum osnivanja
22.06.2010.
PIB
106679178
Matični broj
20658223
Poslovni naziv
INTERNET GROUP DOO, BEOGRAD (NOVI BEOGRAD)
Delatnost kompanije
7311 Delatnost reklamnih agencija
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Srećko Miodragović - Direktor

Iz pera poslodavca čitajte o novostima i trendovima na domaćem IT tržištu

Kompaniji je nestalo mastila :)
Copyright © 2020 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija