Ipan BPM d.o.o.

Ti si predstavnik ove kompanije?

Ti si predstavnik ove kompanije?

Karađorđeva 65, Beograd
učitavanje...


11 osoba prati ovu kompaniju
PIB: 109292598
Matični broj: 21156400
Broj zaposlenih: 20-50
Svi podaci su preuzeti iz javno dostupnih izvora.


Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Unicom podržava organizacije u stvaranju, upravljanju i korišćenju svoje intelektualne svojine. Razvija softverska rešenja za IP stručnjake. Glavna motivacija za rad kompanije je zadovoljstvo klijenata. Unicom je kao pouzdani partner dostupan u svim fazama saradnje, od izbora najpovoljnijeg rešenja, njegovog uvođenja do unapređenja.

Utisci zaposlenih o radu u IT sektoru kompanije Ipan BPM d.o.o.

  (4 utiska)
75% zaposlenih preporučuje ovu kompaniju

5
4
3
2
1
4
Beneficije

5
4
3
2
1
3.5
Mogućnost napredovanja

5
4
3
2
1
4.8
Balans između karijere i privatnog životaa

Product Owner

Uroš M., Beograd
bez ponude za posao
Intervju srednje težine
pozitivno iskustvo
Ceo proces je trajao 4 nedelje
Kako je izgledao proces
3 kruga razgovora: HR razgovor telefonom, opšti razgovor sa product timom u kompaniji o projektima na kojima sam radio itd i finalni tehnički razgovor sa product timom u kompaniji. Generalno jako pozitivno, otvorena i prijatna komunikacija. Moj utisak je da je jako profesionalna kompanija i da su uslovi odlični. Nažalost iz finalne selekcije odabrali su drugog kandidata

Project Manager

Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke, Beograd
bez ponude za posao
Intervju srednje težine
Ceo proces je trajao 4 nedelje
Kako je izgledao proces
Tri kruga selekcije. Prvi je sa Wyser drugi sa HR i Operativom iz kompanije. Treći je case study. Generalno ok intervju ali dosta toga nije definisano šta su hteli. Prvo su hteli case study nakon toga su zatražili excel pa onda kada su shvatili da 300 projekata u excelu izgleda glomazno čak i sa gant chartom onda su shvatili da im treba neki alat za praćenje projekata... nadam se. Sve u svemu kompanija deluje super, benefiti deluju ok samo im treba vremena da prebrode tranziciju iz male firme u veliku.

Product Owner

 • Trenutno zaposlen/a u kompaniji
 • Zaposlen na neodređeni vremenski period manje od jedne godine
 • Opšti utisak o kompaniji:
Pozitivni utisci o kompaniji
Otvorena komunikacija, prihvatanje ideja i cenjenje mišljenja pojedinca. Cool ekipa i ljudi. Generalno, perspektivna kompanija sa velikim planovima.
Zamerke kompaniji
Tranzicija iz male u srednju kompaniju nekada zna da iritira i dovede do situacije da se ne zna šta ko radi. Ali na sreću, brzo se reše takve situacije. Lokacija je trenutno u centru grada, ali najavljeno je preseljenje.
preporučujem

Senior Software Developer

 • Trenutno zaposlen/a u kompaniji
 • Zaposlen na neodređeni vremenski period
 • Opšti utisak o kompaniji:
Pozitivni utisci o kompaniji
Relativno nova kompanija na domaćem tržištu koja nudi dobre uslove rada. Skoro spajanje sa tržišnim liderom i ciljevi menadžmenta da se u Beogradu stvori razvojni centar čine ovu kompaniju perspektivnom u lokalnom IT okruženju. Odličan work/life balans i opušteno radno okruženje. Stepen birokratije još uvek na niskom nivou. Privlačni projekti koji garantuju dalji razvoj.
Zamerke kompaniji
Paket benefita koji nije do kraja profilisan i HR sektor koji je trebao biti formiran ranije. Godišnji odmor manji od proseka. Za opremu je nekad potrebno pričekati i ne postoji mogućnost izbora opreme.
preporučujem

Software developer

 • Trenutno zaposlen/a u kompaniji
 • Zaposlen na neodređeni vremenski period manje od jedne godine
 • Opšti utisak o kompaniji:
Pozitivni utisci o kompaniji
Fenomenalne kolege. Top menadžment uvek dostupan, normalni i prizemni ljudi. Mogućnost stručnog usavršavanja. Veliki i pozitivni planovi za budućnost. Dosta noviteta i novih projekata. Pritisak na poslu gotovo da ne postoji. Nema prekovremenog, nema rada vikendom. Jasno definisano ko šta radi, nema potrebe da razmišljaš o bilo čemu sem o svom poslu. Sjajna radna atmosfera i česta druženja van posla. Plaćene sportske aktivnosti, privatno zdravstveno.
Zamerke kompaniji
Ponekad se stvari dešavaju malo sporije, što je možda i razumljivo za kompaniju ove veličine sa visokim procentom rasta. Sem ovoga, malo toga se može zameriti. Problem oko parkiranja jer su kancelarije trenutno u strogom centru grada, ali će se firma uskoro preseliti kada se završe radovi na novoj zgradi, pa će valjda i taj problem biti rešen.
preporučujem
*Utisci zaposlenih predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora i ne odražavaju mišljenje sajta HelloWorld.rs i njegovog tima.

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
IPAN BPM d.o.o.
Adresa
Karađorđeva 65, 11000 Beograd
Datum osnivanja
09.12.2015.
PIB
109292598
Matični broj
21156400
Poslovni naziv
IPAN BPM d.o.o. Beograd-Savski Venac
Delatnost kompanije
7022 Konsultantske aktivnosti u vezi s poslovanjem i ostalim upraljanjem
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Ana Milićević - Direktor
 • Pozicija
  Prosečna neto zarada
  Min Max

  Software Developer
  3 plate
  2167 EUR / mesečno
  2100 2200

 • Copyright © 2021 ·
  Made with in Subotica.
  Sadržaj sajta je u vlasništvu kompanije HelloWorld. Zabranjeno je njegovo preuzimanje bez dozvole.

  Uporedi kompanije

  Uporedi kompaniju Ipan BPM d.o.o. sa kompanijom:


  Postavi pitanje poslodavcu

  Prosledićemo tvoj upit poslodavcu samo ako je u vezi sa oglasima za posao na našem sajtu, apliciranjem na iste, praksom u datoj kompaniji i slično.
  Čim dobijemo odgovor, poslaćemo ti ga na e-mail.

  Za predstavnike kompanije

  Predstavnik kompanije ima mogućnost da ažurira i unapredi ovu stranicu – da menja opis kompanije, logo, kontakt podatke, ali i da odgovori na recenzije na IT Insajderu i podeli raspone plata. Kontaktirajte nas za više informacija.


  Uspešno
  Neuspešno urađena operacija
  Prijavi se u svoj nalog
  Zaboravljena šifra?

  Nisi registrovani korisnik? Napravi nalog ili se prijavi putem društvenih mreža.  Prijava putem društvenih mreža

  Kontaktiraj nas

  Tvoja poruka će biti prosleđena timu HelloWorld.rs, a ne poslodavcu. Ukoliko želiš da tvoj upit bude prosleđen poslodavcu, klikni na Pitaj poslodavca.

  Potvrdi

  Greška