Ipsylon d.o.o.


Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Novosadska IT kompanija „Ipsylon d.o.o.“ osnovana je 2007. godine kao odgovor na sve veće potrebe privrede u Srbiji za kvalitetnim poslovnim softverom. Stabilan i kvalitetan softver u cilju optimalizovanja poslovnih procesa postao je preduslov rasta i razvoja svake kompanije.

Na domaćem tržištu pretežno se nude preobimna i preskupa ERP rešenja inostranih kompanija. Svestan ovakve situacije, tim Ipsylon-a se u početku fokusirao na razvoj moćnog sofverskog integrisanog poslovnog rešenja po meri potreba kompanija u Srbiji, koje su na tom stepenu razvoja da su prerasla jednostavna softverska rešenja, ali nemaju potrebe za glomaznim i preskupim softverima stranih kompanija. Ovakav motiv rezultirao je razvojem AKORD ERP poslovnog softvera, namenjenog svim kompanijama koje teže da u potpunosti integrišu svoje poslovne procese, bez obzira na njihovu veličinu i delatnost, po cenama prilagođenim domaćem tržištu.

Znanje, iskustvo i energija obrazovanih i dodatno obučenih inženjera informatike, telekomunikacija, elektronike, ali i menadžera iskusnih u planiranju i sprovođenju poslovnih procesa, poslovnih konsultanata i ekonomista, predstavljaju naš najznačajniji resurs. Kako bi se odgovorilo na sve veće zahteve postojećih ili potencijalnih korisnika Akord-a, zapošljavanje stručnih kadrova različitog obrazovnog profila postalo je kontinuiran proces.

Verujemo u naš stručni tim, mlade i energične programere, ambiciozne poslovne konsultante i iskusne menadžere sa vizijom. Sinergija znanja i iskustva, potkovana najsavremenijom tehnologijom, dobitna je kombinacija za razvoj kompanije Ipsylon.

Oglasi za posao (trenutno 0 aktivnih oglasa)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
IPSYLON
Adresa
Pere Popadića 7
Datum osnivanja
07.09.2007.
PIB
105179164
Matični broj
20328746
Poslovni naziv
IPSYLON DOO NOVI SAD
Delatnost kompanije
6201 Računarsko programiranje
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Slobodan Sumina - Direktor
Copyright © 2017 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija