Jatheon Technologies Inc.Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Jatheon Technologies je dinamična kompanija iz Toronta koja se bavi hardverskim i softverskim razvojem. Imamo preko 10 godina iskustva u e-mail arhiviranju i upravljačkom softveru. Naši klijenti su organizacije svetske klase iz raznovrsnih oblasti u Severnoj Americi, Evropi i Australiji.

Oglasi za posao (trenutno 0 aktivnih oglasa)

Senior Java Engineer

Remote position

4+ years of professional experience in Java software development, university degree in computer science (or equivalent)... (pročitaj oglas)

Junior/Medior Java Engineer

Remote position

Ability and desire to learn new concepts and tools, university degree in computer science (or equivalent)... (pročitaj oglas)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Nemamo podatke sa APR-a
Copyright © 2017 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija