Javno preduzeće Elektromeža Srbije


Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Prvog jula 2005. godine, osnovano je Javno preduzeće Elektromreža Srbije.

Prateći proces deregulacije i uvažavajući moderne tendencije u elektroenergetskom sektoru, Elektromreža Srbije  nastala je izdvajanjem kapaciteta preduzeća Elektroistok i visokonaponskih objekata Elektroprivrede Srbije, kao i preuzimanjem kompletne Direkcije za upravljanje JP EPS, uključujući i dispečerski centar na Voždovcu.

Priča koja je tada počela je priča o uspehu i razvoju. Svaka od deset godina koje su iza JP EMS značila je korak napred. Zanos i energija koji su EMS-ovci od starta pokazali, istovremeno baštineći veliko i dragoceno stečeno iskustvo, brzo su razvejali sve sumnje u efikasnost novog, horizontalnog načina organizacije u elektroenergetskom sektoru.

Elektromreža Srbije već deceniju razbija predrasude o javnim preduzećima u Srbiji. Stalno unapređujući procese rada i poslovanja, EMS se izborio za status i poštovanje i van granica zemlje. Ustrojen kao moderna evropska kompanija, EMS spremno dočekuje sve izazove i ne plaši se promena i teških zadataka, a način na koji poslujemo predstavljen je kao primer u okviru predavanja održanog na Fakultetu organizacionih nauka.

Oglasi za posao (trenutno 0 aktivnih oglasa)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
JP EMS BEOGRAD
Adresa
Kneza Miloša 11, Beograd - Vračar
Datum osnivanja
01.07.2005.
PIB
103921661
Matični broj
20054182
Poslovni naziv
JAVNO PREDUZEĆE ELEKTROMREŽA SRBIJE BEOGRAD
Delatnost kompanije
3512 Prenos električne energije
Pravna forma
Javno preduzeće
Zakonski zastupnici
Nikola Petrović - Direktor
Copyright © 2017 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija