Jefferson InstitutNapomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Jefferson Institut je nezavisni institut za istraživanje i obrazovanje. Inspirisani smo izazovom Tomasa Džefersona da sledi istinu, ma gde to odvelo. Mi informišemo sa alternativnim rešenjima. Primenjujemo digitalne alate i integrišemo ih u istraživačke i obrazovne sisteme, kako bismo menjali društvo osnaživanjem angažovanog pristupa informacijama. Bavimo se online učenjem i digitalnim arhivama, i omogućavamo lak pristup podacima.

Živimo u informacionoj renesansi gde je informacija valuta demokratije, ali je pun potencijal ove ere i dalje ograničen za mnoge građane. Osnovni principi demokratije su konstantni još od vremena gospodina Džefersona. Naš izazov je da omogućimo upotrebu svih informacionih alata kako bi se dobila moć ovih večnih sloboda za sve.

Oglasi za posao (trenutno 0 aktivnih oglasa)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
Јеfferson Institut - predstavništvo
Adresa
Kneginje Ljubice 28
Datum osnivanja
21.11.2011.
PIB
103160416
Matični broj
17643703
Poslovni naziv
Thomas Jefferson Institut za studije svetske politike-predstavništvo
Delatnost kompanije
8299 Ostale uslužne aktivnosti podrške poslovanju
Pravna forma
Strana fondacija
Copyright © 2017 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija