Jola InteractiveNapomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Utisci zaposlenih o radu u IT sektoru kompanije Jola Interactive

  (1 utisak)
Još niko nije preporučio ovu kompaniju
3
beneficije

1
mogućnost napredovanja

5
balans između karijere i privatnog života

Web Developer


  • Nije trenutno zaposlen/a u kompaniji
  • Zaposlen na neodređeni vremenski period više od jedne godine
  • Opšti utisak o kompaniji:

Pozitivni utisci o kompaniji
Plata je dobra, posao nije zahtevan i to je otprilike jedina lepa stvar u vezi sa ovom kompanijom.
Zamerke kompaniji
Zahtevi su gotovo isti na svakom projektu, te nećete naučiti mnogo, već ćete nakon prvog projekta gotovo šablonski završavati posao.

Plata UVEK kasni bar mesec i po dana. Najveće kašnjenje je bilo preko 3 meseca.

Očekujte da nećete biti plaćeni poslednjih par plata ako ikada budete rešili da odete iz firme, a želećete jer je firma "pred raspadom" svakih par meseci.
ne preporučujem
utisak postavljen: 19.03.2016.
*Utisci zaposlenih predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora i ne odražavaju mišljenje sajta HelloWorld.rs i njegovog tima.

Jola Interactive je nagrađivana marketing, brending i digitalna agencija, osnovana u Bruklinu. Sa preko 50 godina kolektivnog iskustva, mi razvijamo sveobuhvatni biznis poslovnim veb sajtovima, kao i marketing rešenja širokom spektru industrija. Jola tim čine visokokvalifikovani i iskusni programeri, veb dizajneri i umetnički direktori. Tehnologija je jedan od naših glavnih fokusa, a naši veb sajtovi su dizajnirani tako da se uklapaju svakoj individualnoj potrebi klijenata. Jola tim ima razmevanja za Vaše izazove i zahteve, ali i za celokupno tržište.

Oglasi za posao (trenutno 0 aktivnih oglasa)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Nemamo podatke sa APR-a
Copyright © 2017 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija