Jusoft

Ti si predstavnik ove kompanije?

Ti si predstavnik ove kompanije?


Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Izrađuju moderne, user friendly, bezbedne internet i mobilne aplikacije, po meri i želji klijenta.


Rešenja za Vaš veliki i srednji biznis
Na osnovu višegodišnjeg iskustva njihovog tima, u radu sa velikim i srednjim kompanijama i saradnji sa državnim sektorom, naučili su kako rad jednog malog ali dinamičnog tima inkorporirati u život jedne velike kompanije ili državne ustanove. Njihov cilj je pre svega zadovoljan klijent, ali i činjenica da budu ponosni na kvalitet obavljenog posla.


Web i software development
U cilju što boljeg korisničkog iskustva, izrađuju jedinstvene softvere i aplikacije, po Vašim zahtevima i potrebama. Njihov tim developera ima interaktivan način rada, preduzimljiv je i uigran, te efikasno rešava zahteve klijenata, od klasičnih velikih kompanija sve do start-up biznisa.


Mobilne aplikacije
Izrađuju klasične ali i Cloud poslovne aplikacije za mobilne telefone i tablete, za iOS, Android i Windows platforme, od mini aplikacija do kompletnih rešenja za velike kompanije.


Razvoj proizvoda
Uspešno se nose sa zadacima razvoja proizvoda, što predstavlja rezultat višegodišnjeg rada na razvoju jedinstvenih softvera i iskustva stečenog tokom rada na njima. Od ove vrste proizvoda u stanju su da ponude zainteresovanim klijentima administrativne softvere, help-desk softvere i CRM, a osim njih i sistemi namenjeni za trgovinsku delatnost.

Oglasi za posao (trenutno 0 aktivnih oglasa)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
JUSOFT
Adresa
Trg Oslobođenja 11, Ada
Datum osnivanja
16.2.2006
PIB
104266898
Matični broj
20130873
Poslovni naziv
JUSOFT DOO ZA INFORMATIKU ADA
Delatnost kompanije
6201 - Računarsko programiranje
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Akoš Terek - Direktor

Iz pera poslodavca čitajte o novostima i trendovima na domaćem IT tržištu

Kompaniji je nestalo mastila :)

Software Developer

1 plata
667 EUR / mesečno
667 667
Copyright © 2020 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija