KS Production d.o.o.


Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

KS Production d.o.o se bavi razvojem poslovnih aplikacija, informacionih sistema i inženjeringom softverskih proizvoda. Trenutno su jedna od vodećih kompanija u regionu u oblasti pružanja IT usluga i softverskih rešenja: Online poker i Casino. Pored ove oblasti bave se i razvojem posebnih specifičnih rešenja za njihove klijente.

Oglasi za posao (trenutno 1 aktivan oglas)

Oracle DB Developer

Beograd  • Rok: 31.10.2017

Najmanje 3 godine radnog iskustva u IT industriji. Iskustvo u dizajnu i razvoju Oracle DB PL/SQL paketa, procedura i funkcija i pisanje kompleksnih upita. Iskustvo u razvoju batch job-ova korišćenjem job scheduler-a... (pročitaj oglas)

Web Developer

Beograd  • Rok: 18.10.2017

Najmanje 1 godina radnog iskustva u IT industriji. Obavezno znanje i iskustvo u radu iz Javascript-a.Obavezno znanje i iskustvo u radu iz PHP-a. Odlično poznavanje HTML-a, CSS-a i Bootstrap-a... (pročitaj oglas)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
KS PRODUCTION DOO
Adresa
Bulevar Zorana Đinđića 81, Beograd - Novi Beograd
Datum osnivanja
02.02.2016.
PIB
109359726
Matični broj
21168327
Poslovni naziv
KS PRODUCTION DOO Beograd-Novi Beograd
Delatnost kompanije
6201 Računarsko programiranje
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Milena Novaković - Direktor
Copyright © 2017 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija