KeepOnApps d.o.o.Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Firma KeepOnApps se nalazi u Novom Beogradu i specijalizovani smo za razvoj mobilnih aplikacija (IOS i Android). Mi osmišljavamo, stvaramo, razvijamo i objavljujemo inovativne softvere fokusirane isključivo na novim generacijama smart telefona: iPhone/iPad, Android. 

Mi smo nova vrsta mobilne agencije za nove tehnologije koja parira tradicionalnim marketinškim tehnikama za pomeranje svesti o brendu i promociji proizvoda. Mi smo spoj talenta, virtuoznosti i stručnosti. Mi smo profesionalni i strastveni sa namerom da projektujemo i proizvodimo zanimljive, korisne i zabavne aplikacije sa dozom stila života i zabave.

Oglasi za posao (trenutno 0 aktivnih oglasa)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
KEEPONAPPS
Adresa
Kneza Milosava Lapovca 56
Datum osnivanja
30.08.2010.
PIB
106750636
Matični broj
20673036
Poslovni naziv
KEEPONAPPS DOO LAPOVO (VAROŠICA)
Delatnost kompanije
6201 Računarsko programiranje
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Nenad Vulić - Direktor
Copyright © 2017 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija