Kim Tec d.o.o.Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

KIM TEC je preduzeće u sastavu M SAN Grupe, koja se tokom protekle decenije na regionalnom tržištu profilisala u području distribucije informatičkih proizvoda vodećih svetskih proizvođača. Naša je ponuda do sada obuhvatala hardver i softver, a usluge koje smo nudili zaokruživale su ponudu "pakovanih proizvoda".

Distribucija informatičkih proizvoda je naša primarna delatnost, a kako se potrebe i zahtevi tržišta - pa tako i naših partnera - menjaju, svoju delatnost proširujemo i na distribuciju IT proizvoda i usluga.

Pokazatelji analitičkih kompanija o razvoju IT tržišta govore o natprosečnom rastu područja sistemske integracije do 2008. godine. U skladu s takvim događanjima i predviđanjima, sa željom da svojim partnerima omogućimo što bolje rezultate u predstojećoj tržišnoj utakmici, ponudu usluga smo značajno obogatili. Sada našim partnerima, kao "pametna logistika" stojimo na raspolaganju edukacijom, savetovanjem, projektovanjem i podrškom informatičkim proizvodima.

Oglasi za posao (trenutno 0 aktivnih oglasa)

Rukovodilac sektora Enterprise

Beograd  • Rok: 25.10.2017

Kim Tec d.o.o.: Rukovodilac sektora Enterprise. Visoka ili viša stručna sprema (poželjno tehničkog usmerenja)... (pročitaj oglas)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
KIM-TEC
Adresa
Viline vode bb
Datum osnivanja
12.10.2004.
PIB
103574264
Matični broj
17586491
Poslovni naziv
PREDUZEĆE ZA PROIZVODNJU I DISTRIBUCIJU RAČUNARSKE OPREME KIM-TEC DOO BEOGRAD (PALILULA)
Delatnost kompanije
2620 Proizvodnja računara i periferne opreme
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Damir Dedić - Direktor
Copyright © 2017 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija