King ICT

Utisci zaposlenih o radu u IT sektoru kompanije King ICT

  (1 utisak)
Još niko nije preporučio ovu kompaniju
2
beneficije

1
mogućnost napredovanja

2
balans između karijere i privatnog života

*Utisci zaposlenih predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora i ne odražavaju mišljenje sajta HelloWorld.rs i njegovog tima.


Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

KING ICT je kompanija specijalizovana za napredna rešenja informaciono-komunikacionih (ICT) tehnologija, koja predstavljaju jednu od četiri glavne grane poslovanja MSAN grupacije.

Naša rešenja podižu efikasnost poslovnog okruženja, automatizuju poslovne procese, smanjuju troškove kroz optimizaciju infrastrukture, i tako olakšavaju donošenje odluka na osnovu pouzdanih i pravovremenih informacija.

Kao regionalni sistem integrator, usko smo povezani s globalnim tehnološkim partnerima, što našim korisnicima čini dostupnom najnoviju tehnologiju i praksu. Svoje poslovne procese uskladili smo s međunarodnim normama - ISO 9001 (Upravljanje kvalitetom), ISO 14001 (Upravljanje okolinom) i ISO 27001 (Upravljanje informacionom sigurnošću), a sve složene faze integracijskih projekata vode vrhunski stručnjaci prema preporukama PMI. Razvili smo mrežu servisnih centara na području Hrvatske koja je dostupna svih 7 dana u nedelji.

KING ICT je većinski vlasnik dve kompanije: Aktivis - kompanija specijalizovana za razvoj rešenja za upravljanje dokumentima i Smart energy - kompanija specijalizovana za sprovođenje mera u području energetske efikasnosti.

Oglasi za posao (trenutno 0 aktivnih oglasa)

IT sistem inženjer

Beograd  • Rok: 22.02.2020

Praktično poznavanje i rad s Microsoft tehnologijama: obavezno Windows Server, Active Directory, Exchange, poželjno MSSQL, Lync, SharePoint. Praktično poznavanje i rad s VMWare virtualnom infrastrukturom... (pročitaj oglas)

Presales Engineer

Beograd  • Rok: 14.02.2020

Poznavanje enterprise mrežnih i sigurnosnih rešenja: Cisco routing&switching, Fortinet/Checkpoint/Palo Alto firewall... (pročitaj oglas)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
KING ICT DOO BEOGRAD
Adresa
Viline Vode bb, Beograd
Datum osnivanja
10.07.2007.
PIB
105075358
Matični broj
20307625
Poslovni naziv
KING ICT DRUŠTVO S OGRANIČENOM ODGOVORNOŠĆU ZA POSLOVNO INFORMATIČKE USLUGE BEOGRAD
Delatnost kompanije
6201 Računarsko programiranje
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Dinko Delaš - Direktor

Iz pera poslodavca čitajte o novostima i trendovima na domaćem IT tržištu

Kompaniji je nestalo mastila :)
Copyright © 2020 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija