Koving d.o.o.Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Utisci zaposlenih o radu u IT sektoru kompanije Koving d.o.o.

Sistem inženjer

Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke
bez ponude za posao
negativno iskustvo
Ceo proces je trajao 9 nedelja
Kako je izgledao proces
Konkurisao 3. januara a prvi intervju je obavljen 20. februara. Sam intervju doslovno u hodu obavljaš u otvorenoj prostoriji gde ima drugih ljudi i ne postoji nikakva poslovna privatnost. Sam razgovor je trajao jedva 15 minuta gde ti jedan zaposleni na brzinu nabaca par info o firmi, čime se bavi, šta se očekuje od tebe i onda ti sebe predstavljaš. Posle se pridružio razgovoru i šef službe koji je inače pozvao na intervju a koji ustvari nije pročitao nijedno slovo CV-a već ga ispred tebe čita. Sam razgovor je obavljan stručno gde je nakon razgovora odmah dogovoren još jedan tj. poslednji razgovor do kraja nedelje, sa direktorom, pre konačne odluke o angažovanju, što se ispostavilo kao laž. Nisu zvali. Tek nakon 8 dana od intervjua, na moj poziv šefu službe, čovek nonšalantno kaže kako nisu ništa odlučili a da ja svakako nisam ušao u neki uži krug a na pitanja zašto kada je već bilo dogovoreno sa direktorom ili makar zašto mi nije javljeno, čovek odgovara kako on to nije rekao i da mu jednostavno nije bilo u prioritetu od nekakvih obaveza i kako oni nemaju praksu da se javljaju onima koji ne idu dalje. Jako neprijatno iskustvo. Neprofesionalna firma. Ne preporučujem.

utisak sa intervjua postavljen: 28.02.2017.

Postoji 10 vrsta IT-evaca.

Oni koji mogu ući u altTab bazu i oni koji ne razumeju ovu foru.

Koji si ti?
*Utisci zaposlenih predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora i ne odražavaju mišljenje sajta HelloWorld.rs i njegovog tima.

Kompanija Koving je specijalizovana za distribuciju, instalaciju, projektovanje, konsalting i održavanje sistema tehničke zaštite koja uspešno posluje preko 25 godina. Kompanija se razvijala od implementatora klasičnih sistema zaštite do sistem integratora svih sistema tehničke zaštite i bezbednosti, te je kreirala jedinstveno rešenje koje u sebi integriše širok spektar različitih sistema i proizvoda. Dragoceno iskustvo i profesionalnost koju kompanija poseduje, izdvojilo je Koving kao regionalnog lidera koji u svojim referencama nosi preko 7.000 zadovoljnih klijenata.

U cilju zadovoljenja svih potreba klijenata, Koving konstantno radi na razvoju svojih usluga te nastoji da kroz novi, savremeni koncept integracije sistema tehničke zaštite, multimedije, kao i sistema za unapređenje poslovanja i monitoringa učini svoje i poslovanje svojih klijenata besprekornim. Suština ideje integracije je mogućnost povezivanja velikog broja objekata u jedan celovit sistem i praćenje tog sistema iz centralizovanog monitoringa. Ovaj novi koncept integracije objedinjuje sve sisteme iz oblasti bezbednosti, zaštite, multimedije, IT-a i automatike. Ovako sveobuhvatan i kompleksan sistem zahteva i pouzdano, funkcionalno i moderno rešenje za monitoring. Složenost sistema se kompenzuje jednostavnošću upotrebe i dodatnim mogućnostima koje proističu iz sinergije nastale integracijom.

Oglasi za posao (trenutno 0 aktivnih oglasa)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
KOVING
Adresa
Jurija Gagarina 34, Beograd
Datum osnivanja
12.01.1998.
PIB
101684417
Matični broj
07549121
Poslovni naziv
PRIVREDNO DRUŠTVO ZA PROJEKTOVANJE, INŽENJERING I PROMET ROBE KOVING DOO, BEOGRAD (NOVI BEOGRAD)
Delatnost kompanije
4321 Postavljanje električnih instalacija
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Zoran Janković - Direktor
Copyright © 2017 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija