Koving d.o.o.Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Kompanija Koving je specijalizovana za distribuciju, instalaciju, projektovanje, konsalting i održavanje sistema tehničke zaštite koja uspešno posluje preko 25 godina. Kompanija se razvijala od implementatora klasičnih sistema zaštite do sistem integratora svih sistema tehničke zaštite i bezbednosti, te je kreirala jedinstveno rešenje koje u sebi integriše širok spektar različitih sistema i proizvoda. Dragoceno iskustvo i profesionalnost koju kompanija poseduje, izdvojilo je Koving kao regionalnog lidera koji u svojim referencama nosi preko 7.000 zadovoljnih klijenata.

U cilju zadovoljenja svih potreba klijenata, Koving konstantno radi na razvoju svojih usluga te nastoji da kroz novi, savremeni koncept integracije sistema tehničke zaštite, multimedije, kao i sistema za unapređenje poslovanja i monitoringa učini svoje i poslovanje svojih klijenata besprekornim. Suština ideje integracije je mogućnost povezivanja velikog broja objekata u jedan celovit sistem i praćenje tog sistema iz centralizovanog monitoringa. Ovaj novi koncept integracije objedinjuje sve sisteme iz oblasti bezbednosti, zaštite, multimedije, IT-a i automatike. Ovako sveobuhvatan i kompleksan sistem zahteva i pouzdano, funkcionalno i moderno rešenje za monitoring. Složenost sistema se kompenzuje jednostavnošću upotrebe i dodatnim mogućnostima koje proističu iz sinergije nastale integracijom.

Oglasi za posao (trenutno 0 aktivnih oglasa)

Sistem inženjer

Beograd  • Rok: 21.01.2017

Potrebno poznavanje IP tehnologija, rada na računaru MS office, napredno poznavanje Windows OS, poželjno poznavanje Linux OS i SQL baza podataka... (pročitaj oglas)

Web dizajner

Beograd  • Rok: 06.12.2016

Odlično znanje Adobe Photoshop i Ilustrator softvera, Odlično znanje HTML5, CSS3... (pročitaj oglas)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
KOVING
Adresa
Jurija Gagarina 34, Beograd
Datum osnivanja
12.01.1998.
PIB
101684417
Matični broj
07549121
Poslovni naziv
PRIVREDNO DRUŠTVO ZA PROJEKTOVANJE, INŽENJERING I PROMET ROBE KOVING DOO, BEOGRAD (NOVI BEOGRAD)
Delatnost kompanije
4321 Postavljanje električnih instalacija
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Zoran Janković - Direktor
Copyright © 2017 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija