Krstarica d.o.o.Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Krstarica (www.krstarica.com) je najposećeniji sajt u Srbiji sa 3 miliona posetilaca mesečno i najpoznatiji internet brend u zemlji. Cilj Krstarice je da poveže i zbliži ljude, bude laka i jednostavna za korišćenje i svojim korisnicima uvek ponudi ono najbolje na internetu, kako bi maksimalno zadovoljila njihove želje i potrebe.

Krstarica je nastala kao hobi tokom studija informacionih sistema, da bi vremenom prerasla u najpoznatiji internet brend u Srbiji, koji je promenio način komunikacije, pristupa, razmene i kreiranja informacija. Početkom 1999. godine, na jugoslovenskom internetu se do informacija moglo doći samo korišćenjem kataloga domaćih sajtova. Upravo zato, nastala je ideja o kreiranju sajta na kome će jednostavno moći da se pronađe bilo koji dokument koji se nalazi na jugoslovenskim sajtovima. 26. marta 1999. godine, osnivač Krstarice, Ivan Petrović, stvorio je prvi jugoslovenski pretraživač. Od tada veliki broj ljudi počinje da posećuje ovaj sajt. Zadovoljni posetioci počinju o njemu da govore i da ga preporučuju svojim prijateljima. Posle samo nekoliko meseci, Krstarica postaje najposećeniji jugoslovenski sajt.Vremenom, Krstarica od pretraživača prerasta u sveobuhvatni veb portal.

Oglasi za posao (trenutno 0 aktivnih oglasa)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
KRSTARICA
Adresa
Bulevar despota Stefana 95
Datum osnivanja
21.05.2002.
PIB
102209024
Matični broj
17406850
Poslovni naziv
Krstarica d.o.o. Beograd
Delatnost kompanije
6312 Veb portali
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Ivan Petrović - Direktor
Copyright © 2017 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija