LS Data d.o.o.Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Od 1990. godine omogućavamo korisnicima da povećaju produktivnost, smanje greške, eliminišu papir… Kao pioniri u mobilnom računarstvu, 1991. godine smo doveli računar u skoro svaku kuću u Srbiji, očitavanjem električnih brojila pomoću Psion računara.

Konstantno se trudimo da svojim korisnicima obezbedimo najbolja moguća rešenja, bez pravljenja kompromisa po pitanju kvaliteta. Takođe, i najbolja rešenja zahtevaju kvalitetno održavanje, podršku i servis. Izuzetno smo ponosni što smo upravo iz tih razloga stekli poverenje velikog broja uspešnih firmi.

Oglasi za posao (trenutno 0 aktivnih oglasa)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
LS DATA DOO BEOGRAD
Adresa
Cara Dušana 70, Beograd
Datum osnivanja
23.07.1990.
PIB
101513367
Matični broj
07425007
Poslovni naziv
PREDUZEĆE ZA PROMET ROBA I USLUGA LS DATA DOO, BEOGRAD (STARI GRAD)
Delatnost kompanije
2620 Proizvodnja računara i periferne opreme
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Stefan Lazarević - Direktor
Copyright © 2017 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija