Lanaco informacione tehnologije d.o.o.

Ti si predstavnik ove kompanije?

Ti si predstavnik ove kompanije?

Sazonova 3, Beograd
učitavanje...
učitavanje...

Od sada možeš da porediš kompanije

2 osobe prate ovu kompaniju
PIB: 108050576
Matični broj: 20923130
Broj zaposlenih: 251-500
Svi podaci su preuzeti iz javno dostupnih izvora.


Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

LANACO je najveći privatni sistem integrator i IT kompanija u Bosni i Hercegovini osnovana 1990. godine. Imaju preko 250 zaposlenih, a neprekidno zapošljavaju nove kadrove. Sedište kompanije je u Banjaluci, a imaju kancelarije u Sarajevu, Beogradu i Zrenjaninu.

Cilj poslovanja je da ponude profesionalne i sveobuhvatne usluge kako bi postigli najviši nivo zadovoljstva klijenata. Svoj status na tržištu izgradili su postavljanjem visokih standarda kojih se pridržavaju u svom poslovanju. Zbog toga, danas  referentna lista broji preko 1000 firmi, banaka, vladinih i međunarodnih institucija.

Razvijaju softverska rešenja koja omogućavaju upravljanje velikim brojem podataka, visoku pouzdanost, modularnost, te istovremeni rad velikog broja korisnika.


Specijalizovani su za planiranje, dizajniranje, razvoj, konstruisanje, nadgledanje i održavanje data centara, računarskih i server sala.
Implementiraju i prilagođavaju tehnologije budućnosti za ostvarivanje tehničkih preduslova za uspostavljanje novih poslovnih rešenja klijenta, nadogradnju novih naprednih servisa uz maksimalnu uštedu klijenta.


Imaju obuke iz različitih nivoa i oblasti za korištenje uvedenih rešenja ili razvoj i implementaciju sopstvenih. Isporučuju standardizovane obuke preporučene od strane svetskih IT firmi, ali i prilagođene obuke, kroz različite formate i programe.


Oglasi za posao (trenutno 0 aktivnih oglasa)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

PIB
108050576
Matični broj
20923130
 • Pozicija
  Prosečna neto zarada
  Min Max

  Software Developer
  2 plate
  880 EUR / mesečno
  760 1000

 • Copyright © 2021 ·
  Made with in Subotica.
  Sadržaj sajta je u vlasništvu kompanije HelloWorld. Zabranjeno je njegovo preuzimanje bez dozvole.

  Uporedi kompanije

  Uporedi kompaniju Lanaco informacione tehnologije d.o.o. sa kompanijom:


  Postavi pitanje poslodavcu

  Prosledićemo tvoj upit poslodavcu samo ako je u vezi sa oglasima za posao na našem sajtu, apliciranjem na iste, praksom u datoj kompaniji i slično.
  Čim dobijemo odgovor, poslaćemo ti ga na e-mail.

  Za predstavnike kompanije

  Predstavnik kompanije ima mogućnost da ažurira i unapredi ovu stranicu – da menja opis kompanije, logo, kontakt podatke, ali i da odgovori na recenzije na IT Insajderu i podeli raspone plata. Kontaktirajte nas za više informacija.


  Uspešno
  Neuspešno urađena operacija
  Prijavi se u svoj nalog
  Zaboravljena šifra?

  Nisi registrovani korisnik? Napravi nalog ili se prijavi putem društvenih mreža.  Prijava putem društvenih mreža
  Facebook LinkedIn Google

  Kontaktiraj nas

  Tvoja poruka će biti prosleđena timu HelloWorld.rs, a ne poslodavcu. Ukoliko želiš da tvoj upit bude prosleđen poslodavcu, klikni na Pitaj poslodavca.

  Potvrdi

  Greška