O kompaniji
184
Iskustva
98
Plate
Poslovi
Levi9 Technology Services logo

Levi9 Technology Services

4.3
14.10.2021.

Novi Levi9 program – Python MasterClass

Helloworld

Poslednja ocena u indeksu, diploma u ruci i shvataš da te tek čeka pravi izazov – da zakoračiš u realne projekte i osetiš radnu atmosferu po prvi put.Potraga za prvim poslom može da bude obeshrabrujuća, kada otvoriš portale za poslove i dočeka te red naslova kao što su Experienced, Medior, Senior... Ono što ćeš tek saznati je da ćeš u IT industriji uvek učiti, usavršavati se i napredovati – mi u kompaniji Levi9 znamo da #learningneverstops.

Zato smo odlučili da ti olakšamo transfer iz studentskih ka prvim radnim danima, kroz MasterClass programe. Ovaj specijalno osmišljeni program podrazumeva da postaješ deo Levi9 ekipe, zaposlen kao Najner od samog starta – što znači da od početka dobijaš platu i sve benefite koje imaju naši zaposleni. Ono što razlikuje ovaj program od standardne pozicije je što prvih nekoliko meseci prolaziš kroz obuku koja obuhvata neke od tehnologija sa kojima se ne susrećeš na fakultetu. Pored toga, imaš priliku da radiš u timu, upoznaš se sa načinom rada i organizacijom u jednoj velikoj kompaniji - sve to pre nego što se uključiš na prvi projekat.

Ove jeseni na redu je jedan od najpopularnijih programskih jezika u poslednje vreme – Python!

Python MasterClass donosi priliku da se upoznaš sa upotrebom Python-a u web i data development-u, ali i sa cloud servisima, bazama podataka, Docker virtualizacijom i integracijama sa 3d party sistemima. Nakon što uspešno prođeš kroz obuku, dobijaš poziciju Junior Python Developer-a i uključuješ se na jedan od Python projekata u Levi9.

Dakle, čekaju te obuka uz mentorstvo, plata i benefiti, velika ekipa iskusnih kolega i fenomenalna atmosfera.

Prijavi se: Python MasterClass - Levi9 Serbia

Piše Ivana Nenin, Talent Partner u Levi9

Posetite profil kompanije Levi9.

Galerija