Levilon Software ServicesNapomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Levilon Software Services je kompanija iz Beograda koja se bavi softverskim razvojem i informacionim tehnologijama. 

Naš fokus je prvenstveno na agilnom razvoju softvera, a to je softver koji je dinamički kreiran i vođen potrebama klijenta, povratnim informacijama i interakcijom. Naš softver je prilagodljiv i radi na poprečnim platformama, kao što su računari, tableti i mobilni uređaji.

Mi pratimo Google-ov mentalitet razvoja softvera, koji je jednostavan: "Browser je kompjuter". Na ovaj način naše aplikacije rade na bilo kojem serveru, cloud-u, ili Google App Engine, dostupni na bilo kojem pretraživaču, nezavisno od operativnog sistema, što ih čini isplativim i manje otpornim na promene.

Oglasi za posao (trenutno 0 aktivnih oglasa)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
LEVILON SOFTWARE SERVICES
Adresa
Bulevar Kralja Aleksandra 24, Beograd
Datum osnivanja
07.10.2013.
PIB
108252429
Matični broj
20962062
Poslovni naziv
Privredno društvo Levilon software services DOO Beograd-Vračar
Delatnost kompanije
6201 Računarsko programiranje
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Vuk Danilo Turanjanin - Direktor
Copyright © 2017 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija