Lilly 021 d.o.o.Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Lilly 021 je srpska softverska kompanija sa sedištem u Novom Sadu. Misija kompanije je da omogući razvoj biznisa svojih klijenata sa malim i atraktivnim softverskim rešenjima. Bez obzira na veličinu ili profil kompanije, potrudiće se da razumeju poslovanje klijenta i pruže efektivna rešenja - prilagođena kompanijskim potrebama. 

Oglasi za posao (trenutno 0 aktivnih oglasa)

Project Manager

Novi Sad  • Rok: 31.08.2019

Set project timeline. Monitor project deliverables. Update relevant stakeholders or team members on the project progress. Coach and support project team members with tasks you assign them... (pročitaj oglas)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
LILLY 021
Adresa
Šafarikova 7, Novi Sad
Datum osnivanja
26.2.2018
PIB
110570869
Matični broj
21364096
Poslovni naziv
LILLY 021 DOO NOVI SAD
Delatnost kompanije
6201 Računarsko programiranje
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Dragan Rukavina - Direktor

Iz pera poslodavca čitajte o novostima i trendovima na domaćem IT tržištu

Kompaniji je nestalo mastila :)
Copyright © 2019 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija