Lilly Drogerie d.o.o.Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Kada smo 2003. godine osnovali Lilly drogerije želeli smo samo jedno: da našim sugrađanima, komšijama učinimo dostupnom najkvalitetniju kozmetiku, sredstva za negu tela, dečiju negu i hranu, bebi program, pomoćna lekovita sredstva, parfeme i kućnu hemiju.

Od 2006. godine, našim potrošačima su u okviru Lilly drogerija postale dostupne i Lilly apoteke – u kojima profesionalni farmaceuti pored saveta i besprekorne usluge mogu da ponude i veliki izbor lekova po najpovoljnim cenama.

Do 2013. godine otvoreno je 136 Lilly drogerija širom Srbije – što je dokaz da su naši sugrađani u našoj ponudi prepoznali ono što su tražili. Njihovo zadovoljstvo je ujedno i najbolja preporuka koja se može dobiti. Ako tim preporukama dodate posvećenost ispunjenju želja naših kupaca, česte akcije sniženja cena i dobru uslugu – jasno je zašto su Lilly drogerije danas najpopularniji lanac drogerija u Srbiji, koji dnevno usluzi 50 000 kupaca.

Danas Lilly drogerije zapošljavaju 1400 ljudi i radi po standardima ISO kvaliteta.

Oglasi za posao (trenutno 0 aktivnih oglasa)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
LILLY DROGERIE
Adresa
Žorža Klemensoa 19, Beograd
PIB
100001095
Matični broj
07006063
Poslovni naziv
LILLY DROGERIE DOO BEOGRAD (STARI GRAD)
Delatnost kompanije
4775 Trgovina na malo kozmetičkim i toaletnim proizvodima u specijalizovanim prodavnicama
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Tamara Žujović - Direktor
Copyright © 2017 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija