Lilly drogerie

Ti si predstavnik ove kompanije?

Ti si predstavnik ove kompanije?


Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Kada su 2003. godine osnovali Lilly drogerije želeli su samo jedno: da svojim sugrađanima, komšijama učine dostupnom najkvalitetniju kozmetiku, sredstva za negu tela, dečiju negu i hranu, bebi program, pomoćna lekovita sredstva, parfeme i kućnu hemiju.

I posvetili su se ostvarivanju te želje.

Od 2006. godine, svojim potrošačima su u okviru Lilly drogerija postale dostupne i apoteke Lilly drogerie – u kojima profesionalni farmaceuti pored saveta i besprekorne usluge mogu da ponude i veliki izbor lekova po najpovoljnim cenama.

Ubrzo je postalo jasno da ta i takva želja nije bila samo njihova: do 2019. godine otvoreno je 185 Lilly drogerija širom Srbije od toga 183 apoteka – što je dokaz da su njihovi sugrađani u njihovoj ponudi prepoznali ono što su tražili. Njihovo zadovoljstvo je ujedno i najbolja preporuka koja se može dobiti. Ako tim preporukama dodate posvećenost ispunjenju želja njihovi kupaca, česte akcije sniženja cena i dobru uslugu – jasno je zašto su Lilly drogerije danas najpopularniji lanac drogerija u Srbiji, koji dnevno usluzi 60 000 kupaca.

Oduvek su umeli da ispune i – želju više.

Da bi tržištu ponudili više – pokrenuli su i sopstvenu proizvodnju preparata kreiranih na prirodnoj bazi – a koje odlikuje odličan kvalitet i razumna cena. U saradnji sa vrhunskim dermatolozima i farmakolozima razvili su širok asortiman proizvoda VELNEA i VEOMA ZDRAVA KREMA o kojima se možete informisati i na ovim stranicama.

Danas Lilly drogerije zapošljavaju oko 2000 ljudi i radi po standardima ISO kvaliteta.

Sve navedeno učinilo je da su napravili još jedan korak dalje – i započeli uspešno poslovanje u susednoj Bugarskoj – gde bele mnogo bolje rezultate, nego što bi se moglo očekivati prilikom ulaska na strano tržište.

Ove godine Lilly drogerije proslavljaju šesnaest godina uspešnog rada. Uspeh je rezultat ispunjenja želja sa početka ove priče i želja koje ste nam tokom prethodnih godina iskazivali. Rade na tome da i njih ispune.

Oglasi za posao (trenutno 0 aktivnih oglasa)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

PIB
104552057
Matični broj
17670816

Iz pera poslodavca čitajte o novostima i trendovima na domaćem IT tržištu

Kompaniji je nestalo mastila :)
Za ovu kompaniju nemamo podataka o platama.

Copyright © 2020 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija