Livona d.o.o.Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Livona d.o.o. je privatno preduzeće osnovano 1995. godine.

Pratimo i uvodimo u praksu inovativne tehnologije u oblasti GIS, geodezije, precizne poljoprivrede, bespilotnih aerofotogrametrijskih sistema.

Naš osnovni cilj je obezbeđivanje tehničke, upravljačke i komercijalne podrške u planiranju, projektovanju i implementaciji GNSS i GIS tehnologija u različitim oblastima.

Livona d.o.o. pruža različite klase konsultantskih i drugih usluga iz oblasti GNSS i GIS tehnologija. Detaljan pregled usluga možete pogledati u posebnom odeljku Usluge.

Zastupamo i distribuiramo proizvode više renomiranih stranih kompanija. Za potpun spisak i linkove ka njihovim veb stranicama pogledajte stranu Partneri.

Oglasi za posao (trenutno 1 aktivan oglas)

Geoinformatičar - GIS administrator

Beograd  • Rok: 25.10.2017

Livona d.o.o: Geoinformatičar - GIS administrator. Odlično poznavanje GIS koncepta (nezavisno od proizvođača softvera), razumevanje koordinatnih sistema, kartografskih principa... (pročitaj oglas)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
LIVONA D.O.O. NOVI BEOGRAD
Adresa
Bežanijskih ilegalaca 8, Novi Beograd, Srbija
Datum osnivanja
02.03.1995.
PIB
100427939
Matični broj
17069489
Poslovni naziv
LIVONA PREDUZEĆE ZA PROMET ROBA I USLUGA, D.O.O. BEOGRAD (NOVI BEOGRAD)
Delatnost kompanije
4618 Specijalizovano posredovanje u prodaji posebnih proizvoda
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Želimir Jovanović - Direktor
Lidija Jovanović - Direktor
Vojislav Jovanović - Direktor
Copyright © 2017 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija