LogispinNapomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Logispin kompanija je specijalizovana u razvoju proizvoda za online gaming industriju. Ima dugo iskustvo u online i igranju uživo. Bogato stečeno iskustvo omogućava potpuno razumevanje industrije, proizvoda i tržišta. Izgradili su inovativan sistem za klađenje State-of-the-art, koji je na raspolaganju za B2B partnerstva i B2C poslovanje.

Oglasi za posao (trenutno 0 aktivnih oglasa)

Oracle DBAdmin

Beograd  • Rok: 17.08.2016

3+ years of Oracle DBA experience, Unix background, extensive experience with database development tools (Oracle, Toad)... (pročitaj oglas)

IT Support and Service Desk Operator

Kragujevac  • Rok: 17.08.2016

MCSE - Microsoft server/Windows systems experience, experience in an IT support environment, ability to communicate with IT users & all levels of business... (pročitaj oglas)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
LOGISPIN RS doo
Adresa
Dr Zorana Đinđića 15a, 34000 Kragujevac
Datum osnivanja
22.12.2015.
PIB
109310140
Matični broj
21159409
Poslovni naziv
LOGISPIN RS doo Kragujevac
Delatnost kompanije
6201 Računarsko programiranje
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Slobodan Cvetković - Direktor
Biljana Kosanović - Direktor
Copyright © 2016 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija