MD & Profy d.o.o.


Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

MD&PROFY je kompanija koja se bavi sistem integracijom i usmerena je ka naprednim korisnicima specijalizovana za oblast Data Warehouse i Business Intelligence sistema. Većina rešenja je zasnovana na najsavremenijim tehnologijama kompanije SAP Sybase koju MD&PROFY zastupa na području Srbije i Crne Gore. Partnerstvo sa globalnom kompanijom kao što je SAP Sybase omogućilo je nasoj kompaniji pristup najsavremenijim tehnologijama kao i međunarodno iskustvo kroz učešće na regionalnim projektima.

MD&Profy je Sybase An SAP Company Country Distributer i Support Centar za Srbiju i shodno tome ima na raspologanju bazu znanja, iskustva i konsultantskih usluga koje omogućavaju rešavanja i najsloženijih projekata.

Iskustvo na raznim projektima koje smo realizovali u Srbiji i regionu donelo nam je potrebno iskustvo i omogućilo da obučimo ljude ne samo u teoriji nego i praksi za realizacije složenih projekata.

Naša rešenja su otvorena ka različitim aplikacijama i platformama a na korisniku je da se odluči za one koje najbolje ispunjuju njihove potrebe.

Rešenja koja nudimo pretpostavljaju da će se tokom projekta obaviti i transfer znanja Korisnicima kako bi se postigao potreban i zadovoljavajući nivo nezavisnosti korisnika.

Oglasi za posao (trenutno 0 aktivnih oglasa)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
MD & PROFY DOO BEOGRAD
Adresa
Čarlija Čaplina 37, Beograd
Datum osnivanja
14.01.1991.
PIB
100041328
Matični broj
07545487
Poslovni naziv
DRUŠTVO ZA PROIZVODNJU, TRGOVINU I INŽENJERING MD & PROFY DOO, BEOGRAD (PALILULA)
Delatnost kompanije
6201 Računarsko programiranje
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Dragan Aleksić - Direktor
Copyright © 2017 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija