MHT Balkan d.o.o.Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Utisci zaposlenih o radu u IT sektoru kompanije MHT Balkan d.o.o.

  (1 utisak)
Još niko nije preporučio ovu kompaniju
1
beneficije

1
mogućnost napredovanja

1
balans između karijere i privatnog života

Junior Java Developer

Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke, Beograd
bez ponude za posao
Intervju srednje težine
pozitivno iskustvo
Ceo proces je trajao 5 nedelja
Kako je izgledao proces
Prvi krug se sastoji iz dva dela - prvi je tehničke prirode i obavlja se u prostorijama firme preko skajpa sa osobom iz Italije. Razgovor se vodi na engleskom ili na italijanskom ukoliko znate jezik. Pitanja su vezana za CV koji ste poslali i u suštini je provera onoga što ste napisali da znate. Ima i zadataka koje dobijate u pisanoj formi i od vas se očekuje da kažete koji je rezultat nekog sql upita ili nekog dela koda i slično. Drugi deo razgovora je klasičan HR i obavlja se na srpskom jeziku u susednoj kancelariji. Drugi krug se svodi na pisani test (uglavnom pitanja sa ponuđenim odgovorima) i opet razgovor putem skajpa sa nekoliko italijanskih programera. Ceo drugi krug je na engleskom.

utisak sa intervjua postavljen: 04.12.2017.

Postoji 10 vrsta IT-evaca.

Oni koji mogu ući u altTab bazu i oni koji ne razumeju ovu foru.

Koji si ti?

Junior Intership


  • Nije trenutno zaposlen/a u kompaniji
  • Praksa
  • Opšti utisak o kompaniji:

Pozitivni utisci o kompaniji
nema ih
Zamerke kompaniji
Loši uslovi, bez poštovanja, bez prijave, nepoštovanje zaposlenih. Kompaniju drži gospođa bez obrazovanja. Tim vodi osoba koji voli da unizi i uteruje strah u kosti. Zaposlene uspevaju da nađu brzo jer je u pitanju strana kompanija lepo opremljena, ali ih gube jos brže jer niko neće da trpi poniženje i nemogućnost napredovanja. Izrabljivanje. Prekovremeni rad.
ne preporučujem
utisak postavljen: 09.10.2017.
*Utisci zaposlenih predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora i ne odražavaju mišljenje sajta HelloWorld.rs i njegovog tima.

MHT Balkan d.o.o. je beogradska filijala italijanske kompanije MHT s.r.l. iz grupacije Engineering, (www.mhtnet.rs), italijanski apsolutni lider u sektoru informacionih tehnologija i softvera sa sedištima u Italiji, Belgiji, Brazilu, Argentini, Sjedinjenim Američkim Državama, a sada i u Srbiji. Osnovana 1997. godine, kompanija MHT se oslanja na čvrstu grupu konsultanata sa dokazanim iskustvom u upravljanju projektima agilnog i dinamičnog razvoja informacija za preduzeća svih dimenzija.

Oglasi za posao (trenutno 4 aktivna oglasa)

Junior .NET Developer

Beograd  • Rok: 14.12.2017

Bachelor's degree or Post graduate Master's Degree in engineering or IT science. Basic knowledge of Microsoft Azure... (pročitaj oglas)

Junior Java Developer

Beograd  • Rok: 14.12.2017

Bachelor's degree or Post graduate Master's Degree in engineering or IT science. Java programming language... (pročitaj oglas)

Intermediate / Senior .NET Developer

Beograd  • Rok: 14.12.2017

2-3 years of experiance in programming. Basic knowledge of Microsoft Azure... (pročitaj oglas)

Intermediate / Senior Java Developer

Beograd  • Rok: 14.12.2017

2-3 years of experiance in programming. Java programming language. Framework Spring... (pročitaj oglas)

Java Internship

Beograd  • Rok: 21.10.2017

Student of last year at university or just graduated in engineering or IT science; Basic knowledge of Java programming language, SQL, HTML, CSS; Prefered skills: Spring framework, Hibernate, Jpa... (pročitaj oglas)

Junior Java Developer

Beograd  • Rok: 21.10.2017

Bachelor's degree or Post graduate Master's Degree in engineering or IT science; Excellent knowledge Java programming language, SQL, HTML, CSS; Good knowledge of Spring framework, Hibernate, Jpa, Javascript... (pročitaj oglas)

Intermediate Java Developer

Beograd  • Rok: 21.10.2017

2 or more years of experience; Bachelor's degree or Post graduate Master's Degree in engineering or IT science; Excellent knowledge Java programming language, SQL, HTML, CSS... (pročitaj oglas)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
Engineering Balkan doo
Adresa
Bulevar Arsenija Čarnojevića 112, Beograd
Datum osnivanja
25.12.2012.
PIB
107865594
Matični broj
20886331
Poslovni naziv
Engineering Balkan društvo sa ograničenom odgovornošću Beograd
Delatnost kompanije
6209 Ostale usluge informacione tehnologije
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Gordana Glišić-Morganti - Direktor
Copyright © 2017 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija