MHT Balkan d.o.o.

Utisci zaposlenih o radu u IT sektoru kompanije MHT Balkan d.o.o.

  (1 utisak)
Još niko nije preporučio ovu kompaniju
1
beneficije

1
mogućnost napredovanja

1
balans između karijere i privatnog života

Junior Java Developer

Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke, Beograd
bez ponude za posao
Intervju lak
pozitivno iskustvo
Kako je izgledao proces
Prvi krug: Intervju preko skajpa (webcam). Pitanja lake težine, osnova osnove skoro. Gospodin je rado objasnio nešto, tako da ima prilike da se i nauči. Što je veliki plus jer sam imao intervju gde je feedback koji dobijem u fazonu sleganje ramenima. HR: Prijatne devojke i mogao sam opušteno da ih pitam šta sam hteo, tj da pokušam da izvučem neke informacije da bih znao šta me očekuje u drugom krugu. Šta znaju i mogu da ti kažu, kažu ti i to je to. + za njih. Drugi krug: U njihovim prostorijama u nekoj staklenoj kancelariji sa jednim Italijančićem. Vrata su klizajuća, nemojte da probate da ih vučete kao ja. Test na papiru za koji imate više nego dovoljno vremena da odgovorite, pitanja nisu teška, više bi ih opisao kao nezgodna, ali to je zato što sam ja to uradio katastofalno loše. :D Posle toga kratak razgovor sa njime. Šta me je interesovalo on je objasnio. Dobar lik :) 'HR' razgovor je bio sa gospođom koja prilagodi pristup osobi sa kojom razgovara, daleko od osećaja da prolazite kroz neki kviz na papiru na koji odgovarate usmeno. Ove komentare obično ne bih ostavljao jer sve je ovo subjektivno. Ali koliko sam ja razumeo vođe tima su Italijani, a nisu ostavili utisak da su ljudi koji bi mi uterivali strah u kosti. Mada šta znam, vidim ono što mi dozvole da vidim.

utisak sa intervjua postavljen: 19.12.2017.

Postoji 10 vrsta IT-evaca.

Oni koji mogu ući u altTab bazu i oni koji ne razumeju ovu foru.

Koji si ti?

Junior Java Developer

Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke, Beograd
bez ponude za posao
Intervju srednje težine
pozitivno iskustvo
Ceo proces je trajao 5 nedelja
Kako je izgledao proces
Prvi krug se sastoji iz dva dela - prvi je tehničke prirode i obavlja se u prostorijama firme preko skajpa sa osobom iz Italije. Razgovor se vodi na engleskom ili na italijanskom ukoliko znate jezik. Pitanja su vezana za CV koji ste poslali i u suštini je provera onoga što ste napisali da znate. Ima i zadataka koje dobijate u pisanoj formi i od vas se očekuje da kažete koji je rezultat nekog sql upita ili nekog dela koda i slično. Drugi deo razgovora je klasičan HR i obavlja se na srpskom jeziku u susednoj kancelariji. Drugi krug se svodi na pisani test (uglavnom pitanja sa ponuđenim odgovorima) i opet razgovor putem skajpa sa nekoliko italijanskih programera. Ceo drugi krug je na engleskom.

utisak sa intervjua postavljen: 04.12.2017.

Junior Intership


  • Nije trenutno zaposlen/a u kompaniji
  • Praksa
  • Opšti utisak o kompaniji:

Pozitivni utisci o kompaniji
nema ih
Zamerke kompaniji
Loši uslovi, bez poštovanja, bez prijave, nepoštovanje zaposlenih. Kompaniju drži gospođa bez obrazovanja. Tim vodi osoba koji voli da unizi i uteruje strah u kosti. Zaposlene uspevaju da nađu brzo jer je u pitanju strana kompanija lepo opremljena, ali ih gube jos brže jer niko neće da trpi poniženje i nemogućnost napredovanja. Izrabljivanje. Prekovremeni rad.
ne preporučujem
utisak postavljen: 09.10.2017.
*Utisci zaposlenih predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora i ne odražavaju mišljenje sajta HelloWorld.rs i njegovog tima.


Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

MHT Balkan d.o.o. je beogradska filijala italijanske kompanije MHT s.r.l. iz grupacije Engineering, (www.mhtnet.rs), italijanski apsolutni lider u sektoru informacionih tehnologija i softvera sa sedištima u Italiji, Belgiji, Brazilu, Argentini, Sjedinjenim Američkim Državama, a sada i u Srbiji. Osnovana 1997. godine, kompanija MHT se oslanja na čvrstu grupu konsultanata sa dokazanim iskustvom u upravljanju projektima agilnog i dinamičnog razvoja informacija za preduzeća svih dimenzija.

Oglasi za posao (trenutno 3 aktivna oglasa)

Java Developer / Internship

Beograd  • Rok: 30.12.2018

Student of last year at university or just graduated in engineering or IT science; Basic/Good knowledge Java programming language, SQL, HTML, CSS... (pročitaj oglas)

Java Developer Junior

Beograd  • Rok: 30.12.2018

Bachelor's degree or Post graduate master’s degree in engineering or IT science; Excellent knowledge Java programming language, SQL, HTML, CSS... (pročitaj oglas)

ABAP Developer Intermediate / Senior

Beograd  • Rok: 30.12.2018

2 or more years of experience; Bachelor's degree or Post graduate master’s degree in engineering or IT science... (pročitaj oglas)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
Engineering Balkan doo
Adresa
Bulevar Arsenija Čarnojevića 112, Beograd
Datum osnivanja
25.12.2012.
PIB
107865594
Matični broj
20886331
Poslovni naziv
Engineering Balkan društvo sa ograničenom odgovornošću Beograd
Delatnost kompanije
6209 Ostale usluge informacione tehnologije
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Gordana Glišić-Morganti - Direktor

Iz pera poslodavca čitajte o novostima i trendovima na domaćem IT tržištu

Kompaniji je nestalo mastila :)
Copyright © 2018 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs.
Novo na IT Insajderu - pitanja sa intervjua x
Uspešno
Neuspešno urađena operacija