MS Exclusive Mobile d.o.o.


Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

MS Mobile (filijala) i MS Exclusive Mobile (ogranak) bave se isključivo veleprodajom opreme za mobilne telefone i delom asortimana kompjuterske opreme.

U našoj firmi možete nabaviti veliki broj proizvoda koji nisu uvek dostupni na našem tržištu, koje odlikuje originalnost i tehnička ispravnost. Sve proizvode iz naše trenutne ponude možete pronaći na početnoj stranici naše veb prezentacije.

Proteklih 10 godina razvili smo širok asotriman robe sa izuzetno povoljnim cenama i uslovima plaćanja. Kvalitet usluge se ogleda kroz dugoročnu saradnju i zadovoljstvo klijenata. U našim objektima je izložen celokupni asotriman, što će Vam uveliko olakšati izbor pri kupovini.

Oglasi za posao (trenutno 0 aktivnih oglasa)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
DOO MS MOBILE BEOGRAD
Adresa
Bulevar despota Stefana 204 j, Beograd
Datum osnivanja
25.05.2006.
PIB
104468850
Matični broj
20164425
Poslovni naziv
PREDUZEĆE ZA PROIZVODNJU TRGOVINU I USLUGE DOO MS MOBILE BEOGRAD
Delatnost kompanije
4690 Nespecijalizovana trgovina na veliko
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Aleksandar Aleksić - Direktor
Copyright © 2017 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija