Mainstream d.o.o.Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Mainstream d.o.o. je osnovan 2005. godine sa ciljem da pruži usluge naprednog veb hostinga.

Sa najkvalitetnijom opremom u tri data centra u Srbiji, jednom u SAD i jednom u Francuskoj, te peering-om sa svim većim provajderima, vrednim, iskusnim i posvećenim administratorima, hostujemo mnoge od najvećih i najposećenijih sajtova u Srbiji. Podrška je dostupna 24x7, a garantovana dostupnost sajtova klijenata je 99.9% godišnje.

Oglasi za posao (trenutno 1 aktivan oglas)

Hosting Support Engineer

Beograd  • Rok: 25.10.2017

Razumevanje arhitekture Linux operativnih sistema, TCP/IP skupa protokola i bazičnih Internet tehnologija (DNS, FTP...). Soldino iskustvo u administraciji Linux sistema i sposobnost prilagođavanja različitim distribucijama (RedHat, Ubuntu, CentOS... (pročitaj oglas)

Hosting Infrastructure Engineer Senior

Beograd  • Rok: 14.10.2017

5+ godina iskustva u radu kod ISP. LPIC2, RHCE, CCIE, MCSE ili sl. Linux - napredni nivo (razumevanje kernela, TCP/IP, firewall, web servisi, visoka dostupnost)... (pročitaj oglas)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
MAINSTREAM DOO BEOGRAD
Adresa
Studentski Trg 4, Beograd-Stari Grad
Datum osnivanja
30.08.2005.
PIB
104037252
Matični broj
20076682
Poslovni naziv
MAINSTREAM DOO BEOGRAD (STARI GRAD)
Delatnost kompanije
6110 Kablovske telekomunikacije
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Boško Radivojević - Direktor
Copyright © 2017 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija