Merkur osiguranjeLinkovi


Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Merkur osiguranje je najstarija osiguravajuća kuća u Austriji, samostalno i nezavisno akcionarsko društvo sa sedištem u Gracu. Pored Austrije, zemlje Jugoistočne Evrope predstavljaju izuzetno važna tržišta na kojima smo aktivni preko naših ćerki kompanija.

Već preko dva veka osiguravamo čoveka i nudimo osiguravajuću zaštitu za vrednosti koje čoveku najviše znače. Naše opredeljenje je zaštita života i zdravlja, a zdrav život definišemo kao sveobuhvatno fizičko, mentalno i socijalno blagostanje. 

Identifikacija pojedinca sa preduzećem, kao i konstruktivni međuljudski odnosi, sastavni su deo poslovne politike Merkur osiguranja. Naši saradnici aktivno žive definiciju zdravog života Merkur osiguranja, kreativno pronalaze rešenja i ostvaruju postavljene ciljeve. Mi, u Merkur osiguranju, stvaramo i podstičemo uslove koji ističu prednosti i najbolje veštine naših saradnika. Tako dobijamo zadovoljne saradnike i uspešnu kompaniju.

Oglasi za posao (trenutno 0 aktivnih oglasa)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
MERKUR OSIGURANJE
Adresa
Mihajla Pupina 6, Beograd
Datum osnivanja
21.06.2007.
PIB
105046005
Matični broj
20301902
Poslovni naziv
AKCIONARSKO DRUŠTVO ZA ŽIVOTNO OSIGURANJE MERKUR OSIGURANJE ADO BEOGRAD
Delatnost kompanije
6511 Životno osiguranje
Pravna forma
Akcionarsko društvo
Zakonski zastupnici
Miodrag Kvrgić - Izvršni direktor
Copyright © 2017 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija