Metro Cash & Carry d.o.o.Linkovi


Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Utisci zaposlenih o radu u IT sektoru kompanije Metro Cash & Carry d.o.o.

  (1 utisak)
Još niko nije preporučio ovu kompaniju
3
beneficije

1
mogućnost napredovanja

1
balans između karijere i privatnog života

Business Analyst

Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke
bez ponude za posao
Intervju veoma lak
negativno iskustvo
Kako je izgledao proces
Neprofesionalno, bahato i bezobrazno. Rekli su da će javiti u roku od nedelju dana, a meni je bilo bitno da stvarno jave zbog druge firme koju sam stavio na čekanje naravno nisu javili... Takođe ceo intervju je trajao 15 minuta, u suštini samo ih je zanimalo koliko para tražiš, i stekao sam utisak ako je preko 400e, nećemo puno je... Svakako ni ne razmišljati da se ovde prijavljujete za posao.

utisak sa intervjua postavljen: 27.03.2017.

Postoji 10 vrsta IT-evaca.

Oni koji mogu ući u altTab bazu i oni koji ne razumeju ovu foru.

Koji si ti?

IT operater


  • Trenutno zaposlen/a u kompaniji
  • Zaposlen na određeni vremenski period manje od jedne godine
  • Opšti utisak o kompaniji:

Pozitivni utisci o kompaniji
Velika kompanija, IT sistem je sjajan, dosta zanimljiva rešenja.
Zamerke kompaniji
Nemogućnost napredovanja.
ne preporučujem
utisak postavljen: 19.05.2016.
*Utisci zaposlenih predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora i ne odražavaju mišljenje sajta HelloWorld.rs i njegovog tima.

METRO Cash & Carry Srbija deo je METRO Grupe, jedne od najvećih internacionalnih trgovačkih kompanija na svetu, koja uspešno posluje već više od 50 godina. 21 milion zadovoljnih kupaca u 25 zemalja sveta izdvaja nas kao prvi izbor onih koji teže postizanju najboljeg za svoj biznis.

Na tržištu Srbije smo od 2005. godine. U našim prodajnim objektima  u Beogradu (Krnjača, Zemun i Vidikovac), Nišu, Kragujevcu, Požarevcu, Šapcu, Novom Sadu i na Paliću očekuje vas tim od 1250 posvećenih i iskusnih članova.

U našem timu se igra na duge staze - preko 800 zaposlenih u Srbiji su u kompaniji od osnivanja. Ponosni smo na naše međunarodne programe razvoja za profesionalce i menadžere, koji su nam omogućili da prevaziđemo sopstvene granice (Crossing Borders), razumemo šta znači biti partner profesionalaca i upravljati timom od 200 ljudi (METRO Potentials), kako biti lider u održivosti (METRO Sustainable Leadership Program) ili kako tehnologijom unaprediti ugostiteljstvo (METRO Accelerator).

Ukoliko želite da steknete najsavremenija znanja i veštine veleprodaje, kroz karijeru u nabavci, prodaji, odnosu sa kupcima, finansijama i kontrolingu, IT ili HR pošaljite nam kratko motivaciono pismo i CV na hr@metro.rs

Oglasi za posao (trenutno 0 aktivnih oglasa)

Business Analyst

Beograd  • Rok: 17.11.2017

Metro Cash & Carry d.o.o.: Business Analyst. University degree in the Computing sciences (or equivalent)... (pročitaj oglas)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
METRO CASH & CARRY
Adresa
Autoput za Novi Sad 120
Datum osnivanja
28.03.2003.
PIB
102864104
Matični broj
17482700
Poslovni naziv
PREDUZEĆE ZA TRGOVINU METRO CASH & CARRY DOO BEOGRAD
Delatnost kompanije
4632 Trgovina na veliko mesom i proizvodima od mesa
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Quentin Royer - Direktor
Roberto Mancuso - Direktor
Rainer Tigges - Direktor
Copyright © 2017 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija