Micro Business Solutions d.o.o.

Utisci zaposlenih o radu u IT sektoru kompanije Micro Business Solutions d.o.o.

  (10 utisaka)
60% zaposlenih preporučuje ovu kompaniju
3.4
beneficije

3.7
mogućnost napredovanja

3.4
balans između karijere i privatnog života

Programer


 • Trenutno zaposlen/a u kompaniji
 • Zaposlen na neodređeni vremenski period više od jedne godine
 • Opšti utisak o kompaniji:

Pozitivni utisci o kompaniji
Sve je baš kako treba, sva data obećanja se u potpunosti poštuju, nema prekovremenog rada, isplate na račun, prevoz i teretana.
preporučujem
utisak postavljen: 01.11.2016.

Programer


 • Nije trenutno zaposlen/a u kompaniji
 • Zaposlen na neodređeni vremenski period više od četiri godine
 • Opšti utisak o kompaniji:

Pozitivni utisci o kompaniji
Počeo sam tamo da radim kao pripravnik. Mnogo toga sam naučio. Vreme provedeno na poslu i taskovima se evidentira ali meni to nije smetalo, znam da nekima jeste. Plaćena je teretana. Ne radi se prekovremeno. Sve pare idu na račun. Sve u svemu dobro iskustvo. Otišao sam u potrazi za većom platom koja se brzo izjalovila.
Zamerke kompaniji
Plate su prosečne, ali posao odličan.
preporučujem
utisak postavljen: 17.10.2016.

Razvojni programer


 • Nije trenutno zaposlen/a u kompaniji
 • Zaposlen na neodređeni vremenski period više od jedne godine
 • Opšti utisak o kompaniji:

Pozitivni utisci o kompaniji
Nikada nije zakasnila plata niti jedan dan. isplate su na račun u celosti. Bila mi je plaćena teretana. Nije bilo prekovremenog rada ni rada vikendom. Prosto je bilo normalno. U tom periodu naučio sam dosta novih stvari.
Zamerke kompaniji
Male početne plate, ali brzo se napravi razlika i ako si dobar bez brige, bićeš plaćen. Nema parkinga pošto je lokacija u strogom centru.
preporučujem
utisak postavljen: 22.09.2016.

Programer


 • Nije trenutno zaposlen/a u kompaniji
 • Zaposlen na neodređeni vremenski period više od četiri godine
 • Opšti utisak o kompaniji:

Pozitivni utisci o kompaniji
Radio sam tamo od 2006. do 2010. Meni je bilo baš u redu, nisam imao stvarno ni jedan problem. Korektne plate koje nikada nisu kasnile, svi dogovori su se poštovali, pamtim da uvek možete da odete sa posla i završite privatne obaveze bez ikakvih specijalnih rasprava i cimanja. Atraktivni projekti, bili su dosta različiti međusobno. Šansa da se nauči rad i sa novijim tehnologijama. Kao bivši radnik mogu da preporučim.
Zamerke kompaniji
Ovde postoji i određen nivo sreće pa se kao u svemu može desiti da vas zapadne projekat koji vam ne leži, ali ne znam da li to može da se smatra kao zamerka.
preporučujem
utisak postavljen: 09.09.2016.

Software developer


 • Nije trenutno zaposlen/a u kompaniji
 • Zaposlen na određeni vremenski period manje od jedne godine
 • Opšti utisak o kompaniji:

Pozitivni utisci o kompaniji
Nema ih.
Zamerke kompaniji
Mobing od strane osnivača, konstantni pritisak nevezan za posao. Prisustvovao sam čak i fizičkom nasrtanju poslodavca na zaposlene. Ne bih nikome preporučio iskreno ovu kompaniju. Plate su najniže moguće u IT industriji, ali to čak i nije bitno u poređenju sa ophođenjem poslodavca prema zaposlenima.
ne preporučujem
utisak postavljen: 30.08.2016.
*Utisci zaposlenih predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora i ne odražavaju mišljenje sajta HelloWorld.rs i njegovog tima.

Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Glavna delatnost preduzeća Micro Business Solutions d.o.o. jeste razvoj specijalizovanih softverskih rešenja za poznate klijente, implementacije softvera drugih proizvođača, kao i konsalting na razvoju i uvođenju softvera. Sa iskustvom od preko 200 čovek-godina u razvoju i implementaciji sopstvenih i tuđih softverskih rešenja, Micro BS je u mogućnosti da se prihvati svakog izazova iz ove oblasti. Naša rešenja su iz opsega od relativno malih aplikacija, do visoko kompleksnih sistema koji servisiraju stotine promena u minutu, pri tome ostajući sigurne, pouzdane i performantne.

Naš tim se sastoji od sposobnih programera i implementatora, sa diplomama Beogradskog Univerziteta, koji svi imaju iskustva u projektovanju i implementiranju softverskih rešenja. Strateški smo opredeljeni za .net tehnologije, a od 2012. godine paralelno i za Android platformu.

Outsourceovani smo od određenog broja partnera iz Velike Britanije, Australije, Slovenije i Nemačke. Za slovenačkog partnera razvijamo složeni framework, kod koga će prilikom konfigurisanja poslovne softverske aplikacije krajnji korisnici biti u mogućnosti da sami definisu svoje entitete, uz mogućnost da se kombinuju postojeći entiteti, kako bi se napravili novi i na taj način praktično kreira poslovni informacioni sistem samo kroz korisnički interfejs, dok sam softver pametno realizuje tehničku stranu.

Micro Business Solutions d.o.o. je Microsoft Partner.

Oglasi za posao (trenutno 0 aktivnih oglasa)

Android programer

Beograd  • Rok: 28.06.2019

Poznavanje osnovnih principa objektno orijentisanog programiranja. Iskustvo u radu sa Java programskim jezikom. Iskustvo u radu u razvojnim okruženjima Eclipse i Android Studio... (pročitaj oglas)

Web programer

Beograd  • Rok: 28.06.2019

Znanje osnovnih principa objektno orijentisanog programiranja. Znanja rada u Visual Studio. Rad na ASP.NET MVC aplikacijama... (pročitaj oglas)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
MICRO BUSINESS SOLUTIONS
Adresa
Gospodar Jevremova 50, Beograd
Datum osnivanja
29.03.2005.
PIB
103810816
Matični broj
20025905
Poslovni naziv
PREDUZEĆE MICRO BUSINESS SOLUTIONS DOO BEOGRAD (STARI GRAD)
Delatnost kompanije
6201 Računarsko programiranje
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Tatjana Kovačević - Direktor

Iz pera poslodavca čitajte o novostima i trendovima na domaćem IT tržištu

Kompaniji je nestalo mastila :)
Copyright © 2019 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija