Micro Business Solutions d.o.o.


Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Utisci zaposlenih o radu u IT sektoru kompanije Micro Business Solutions d.o.o.

  (7 utisaka)
86% zaposlenih preporučuje ovu kompaniju
4.1
beneficije

4.4
mogućnost napredovanja

4.1
balans između karijere i privatnog života

Software developer


  • Nije trenutno zaposlen/a u kompaniji
  • Zaposlen na određeni vremenski period manje od jedne godine
  • Opšti utisak o kompaniji:

Pozitivni utisci o kompaniji
Nema ih.
Zamerke kompaniji
Mobing od strane osnivača, konstantni pritisak nevezan za posao. Prisustvovao sam čak i fizičkom nasrtanju poslodavca na zaposlene. Ne bih nikome preporučio iskreno ovu kompaniju. Plate su najniže moguće u IT industriji, ali to čak i nije bitno u poređenju sa ophođenjem poslodavca prema zaposlenima.
ne preporučujem
utisak postavljen: 30.08.2016.

Programer


  • Nije trenutno zaposlen/a u kompaniji
  • Zaposlen na neodređeni vremenski period više od dve godine
  • Opšti utisak o kompaniji:

Pozitivni utisci o kompaniji
Mnogo sam novih stvari tamo naučio, sad kad razmislim mislim da je toga bilo više nego bilo gde drugde. Poslodavci su bili korektni. Traže odgovornost, ali meni to nije bio problem.
Zamerke kompaniji
Plata nije velika u početku, ali raste vrlo brzo kada se uvere da korektno radiš.
preporučujem
utisak postavljen: 23.08.2016.
*Utisci zaposlenih predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora i ne odražavaju mišljenje sajta HelloWorld.rs i njegovog tima.

Glavna delatnost preduzeća Micro Business Solutions d.o.o. jeste razvoj specijalizovanih softverskih rešenja za poznate klijente, implementacije softvera drugih proizvođača, kao i konsalting na razvoju i uvođenju softvera. Sa iskustvom od preko 200 čovek-godina u razvoju i implementaciji sopstvenih i tuđih softverskih rešenja, Micro BS je u mogućnosti da se prihvati svakog izazova iz ove oblasti. Naša rešenja su iz opsega od relativno malih aplikacija, do visoko kompleksnih sistema koji servisiraju stotine promena u minutu, pri tome ostajući sigurne, pouzdane i performantne.

Naš tim se sastoji od sposobnih programera i implementatora, sa diplomama Beogradskog Univerziteta, koji svi imaju iskustva u projektovanju i implementiranju softverskih rešenja. Strateški smo opredeljeni za .net tehnologije, a od 2012. godine paralelno i za Android platformu.

Outsourceovani smo od određenog broja partnera iz Velike Britanije, Australije, Slovenije i Nemačke. Za slovenačkog partnera razvijamo složeni framework, kod koga će prilikom konfigurisanja poslovne softverske aplikacije krajnji korisnici biti u mogućnosti da sami definisu svoje entitete, uz mogućnost da se kombinuju postojeći entiteti, kako bi se napravili novi i na taj način praktično kreira poslovni informacioni sistem samo kroz korisnički interfejs, dok sam softver pametno realizuje tehničku stranu.

Micro Business Solutions d.o.o. je Microsoft Partner.

Oglasi za posao (trenutno 1 aktivan oglas)

Android i Web Programer

Beograd

Traži se programer sa znanjem Android i Web programiranja. Nudimo rad u dinamičnom okruženju, na različitim zanimljivim projektima za poznate klijente... (pročitaj oglas)

.Net Programer

Beograd

Traži se .NET programer sa iskustvom u ASP.NET i MS SQL. Poznavanje WPF, WCF i jQuery se smatra prednošću. Od kandidata se očekuje spremnost na učenje novih tehnologija i stručno usavršavanje. Nudimo rad u dinamičnom okruženju, na različitim... (pročitaj oglas)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
MICRO BUSINESS SOLUTIONS
Adresa
Gospodar Jevremova 50, Beograd
Datum osnivanja
29.03.2005.
PIB
103810816
Matični broj
20025905
Poslovni naziv
PREDUZEĆE MICRO BUSINESS SOLUTIONS DOO BEOGRAD (STARI GRAD)
Delatnost kompanije
6201 Računarsko programiranje
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Tatjana Kovačević - Direktor
Copyright © 2017 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija