Micronet


Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Preduzeće MICRONET d.o.o. osnovano je 1997. godine sa ciljem da kontinuiranim praćenjem kretanja svetskih telekomunikacionih tokova, omogući bržu, bolju i efikasniju komunikaciju svojim klijentima.

Naša osnovna delatnost je strukturno kabliranje (projektovanje, instalacija, testiranje i puštanje u rad Vaše računarske i telefonske mreže), kao i održavanje postavljenih infrastrukturnih sistema.

MICRONET nudi potpuna rešenja u oblasti računarskih mreža, telefonije (ISDN) i povezivanja na Internet po sistemu ključ u ruke.

MICRONET u svom sastavu ima 7 stalno zaposlenih (uglavnom inženjera elektrotehnike za računarsku tehniku) od kojih je jedna grupa radila od 1992. do 1998. u Računarskom Centru Univerziteta u Beogradu i u tom periodu aktivno učestvovala u izradi lokalne računarske mreže tehničkih fakulteta - LOTEH, lokalne računarske mreže Studentskog trga - LOSTUD i lokalne računarske mreže Rektorata Univerziteta u Beogradu.

Oglasi za posao (trenutno 0 aktivnih oglasa)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
MICRONET DOO BEOGRAD
Adresa
Zahumska 8, Beograd
Datum osnivanja
30.09.1997.
PIB
100182364
Matični broj
17169998
Poslovni naziv
PREDUZEĆE ZA INSTALACIJU RAČUNSKIH MREŽA MICRONET DOO, BEOGRAD (ZVEZDARA)
Delatnost kompanije
2620 Proizvodnja računara i periferne opreme
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Martin Crvenica - Direktor
Copyright © 2017 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija