Microsoft software d.o.o.Linkovi


Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Utisci zaposlenih o radu u IT sektoru kompanije Microsoft software d.o.o.

  (1 utisak)
Još niko nije preporučio ovu kompaniju
5
beneficije

5
mogućnost napredovanja

5
balans između karijere i privatnog života

Nemanja B., Beograd
bez ponude za posao
Intervju srednje težine
pozitivno iskustvo
Kako je izgledao proces
Tri sata razgovora sa trojicom momaka. Razgovor se vodio na engleskom jeziku. Prvi sat pričaš o sebi i svojim dostignućima, drugi o problemu vezan za poziciju i treći je bio jedan na jedan programerski zadatak na papiru.

utisak sa intervjua postavljen: 08.06.2015.

Labelar


  • Nije trenutno zaposlen/a u kompaniji
  • Praksa manje od jedne godine
  • Opšti utisak o kompaniji:

Pozitivni utisci o kompaniji
Opuštena atmosfera, klizno radno vreme, sjajan tim ljudi.
utisak postavljen: 08.06.2015.
*Utisci zaposlenih predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora i ne odražavaju mišljenje sajta HelloWorld.rs i njegovog tima.

Osnovana 1975. godine, kompanija Microsoft je svetski lider u pružanju računarskih tehnologija uključujući softver, usluge i rešenja koja korinicima i kompanijama pomažu da ostvare svoj puni potencijal. Microsoft u Srbiji počeo je sa radom 2002. godine. Te godine su predstavnici Vlade Republike Srbije potpisali sporazum o strateškoj saradnji u oblasti IT-ja sa Bilom Gejtsom. Od svog osnivanja do danas, Microsoft u Srbiji ostvario je zavidne rezultate, definišući tako značajne pomake u razvoju lokalnog IT tržišta. Svesni da je smanjenje stope piraterije jedan od preduslova ulaska Srbije u Evropsku Uniju, lokalna kancelarija posvetila se kontinuiranom radu na legalizaciji softvera u Srbiji i borbi protiv piraterije.

U septembru 2005. godine, Microsoft je otvorio svoj razvojni centar u Beogradu. Danas, razvojni centar zapošljava više od 150 IT stručnjaka iz čitave Srbije, od kojih su svi obrazovani u Srbiji. Prosečna starost tima je 28 godina. Zahvaljujući kompaniji Microsoft, svi oni su ostali u Srbiji. Svi Microsoft projekti razvijeni u Srbiji su priznati od strane kompanije Microsoft i miliona korisnika na globalnom nivou, što dodatno promoviše Srbiju i ucrtava je kao stratešku tačnu na tehnološkoj mapi sveta

Oglasi za posao (trenutno 1 aktivan oglas)

Mobility Technology Solutions Professional

Beograd

Provide pre-sales technical support to enable customers and partners to architecture, develop, deploy, and consume EMS (Enterprise Mobility Suite)... (pročitaj oglas)

Software Engineer

Beograd  • Rok: 15.09.2016

At least a B.Sc. in CS, EE, Applied Math or equivalent degree. Graduate degree is a big plus, strong technical and problem solving skills... (pročitaj oglas)

Data Scientist

Beograd  • Rok: 15.09.2016

Team-oriented attitude and excellent interpersonal skills, commitment to accuracy, quality and attention to details, english proficiency at the reading and simple writing level (email etc.)... (pročitaj oglas)

Senior Software Engineer

Beograd  • Rok: 15.09.2016

Microsoft software d.o.o.: Senior Software Engineer. At least a B.Sc. in CS or equivalent university degree (e.g. Electrical Engineering, Math, Physics or etc), algorithmic background and rock-solid problem solving skills... (pročitaj oglas)

Database Consultant

Beograd

At least 5 years related IT experience working with Microsoft technologies, Degree in Computer Science, or Engineering, or have equivalent work experience... (pročitaj oglas)

CSA-Partner (Cloud Application Development)

Beograd

A deep understanding of cloud computing technologies (including open source), business drivers, and emerging computing trends, a significant depth of technical experience in a number of the following Azure services and technologies.. (pročitaj oglas)

Technical Solution Professional (Database)

Beograd

5+ years of recognized and rewarded district, national, or global selling software solutions to large enterprises - particularly Advanced Analytics and Big Data, 5+ years of working with SQL Server, Azure.. (pročitaj oglas)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
MICROSOFT SOFTWARE
Adresa
Španskih boraca 3
Datum osnivanja
22.03.2002.
PIB
100058325
Matični broj
17402200
Poslovni naziv
PREDUZEĆE ZA TRGOVINU I SERVISIRANJE SOFTVERA MICROSOFT SOFTWARE DOO, BEOGRAD (NOVI BEOGRAD)
Delatnost kompanije
6209 Ostale usluge informacione tehnologije
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Željko Vujinović - Direktor
Copyright © 2016 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija