Mint Web Services, Igor Hrček PRNapomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Mint Services je nastao 2009. godine sa idejom da pruži najbolju uslugu u sferi Internet hostinga i naprednih Web servisa. Naša želja je da obezbedimo najkvalitetnija, inovativna rešenja odabranim tržišnim segmentima (privatni korisnici, mala i srednja preduzeća) u skladu sa njihovim potrebama. 

Mint Services vode mladi i provereni stručnjaci sa višegodišnjim iskustvom u mnogobrojnim projektima u zemlji i inostranstvu za neke od najvećih svetskih korporacija.

Uvek smo otvoreni i raspoloženi za komunikaciju sa drugima. Voljni smo da saslušamo sve Vaše probleme i da pružimo adekvatan savet. Ne želimo da namećemo tipska rešenja po svaku cenu bez obzira na to da li odgovaraju postojećim potrebama. 

Naš prioritet je ponuda i razvoj servisa koja su prilagođena potrebama korisnika. Želimo da naši korisnici u Mint Services-u vide pouzdanog partnera koji će uvek na adekvatan način, svojom iskrenošću i profionalnošću ponuditi najbolje rešenje. 

Kompanija je fokusirana na planiranje, razvoj i integraciju profesionalnih servisa baziranih na online infrastrukturi. U to spadaju sistemi različitih nivoa kompleksnosti, od jednostavnih web prodavnica do složenih DMS (Document Management System) sistema, kolaboracionih sistema i profesionalnih E-mail rešenja. 

Oglasi za posao (trenutno 0 aktivnih oglasa)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
MINT WEB SERVICES
Adresa
Poručnika Spasića i Mašere 4
Datum osnivanja
27.01.2012.
PIB
107423353
Matični broj
62734779
Poslovni naziv
IGOR HRČEK PR AGENCIJA ZA RAČUNARSKO PROGRAMIRANJE MINT WEB SERVICES BEOGRAD (ČUKARICA)
Delatnost kompanije
6201 Računarsko programiranje
Pravna forma
Preduzetnik
Copyright © 2017 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija