Movens Plus


Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

I&F McCann grupa jedna je od vodećih komunikacijskih mreža u jugoistočnoj Evropi.

Međunarodnim, regionalnim i lokalnim klijentima pružamo najkvalitetnija strateška i kreativna rešenja za razvoj brendova, kroz sve kanale komunikacije.

Više od 300 zaposlenih u osam zemalja – Srbiji, Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini, Albaniji, Hrvatskoj, Sloveniji i Bugarskoj, zajedno sarađuju u radu na integrisanim advertajzing kampanjama, promotivnim aktivnostima, organizaciji događaja, dizajnu, planiranju i zakupu medijskog prostora, PR, produkciji, kreiranju TV sadržaja, kao i svim formama digitalnog marketinga.

Oglasi za posao (trenutno 0 aktivnih oglasa)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
MOVENS PLUS DOO BEOGRAD
Adresa
Terazije 7-9, Beograd
Datum osnivanja
01.08.2006.
PIB
104573671
Matični broj
20186879
Poslovni naziv
MOVENS PLUS DRUŠTVO SA OGRANIČENOM ODGOVORNOŠĆU BEOGRAD
Delatnost kompanije
4619 Posredovanje u prodaji raznovrsnih proizvoda
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Siniša Pantić - Direktor
Copyright © 2017 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija