NTH Media d.o.o. Beograd

Ti si predstavnik ove kompanije?

Utisci zaposlenih o radu u IT sektoru kompanije NTH Media d.o.o. Beograd

  (1 utisak)
Još niko nije preporučio ovu kompaniju
2
beneficije

4
mogućnost napredovanja

3
balans između karijere i privatnog života

PHP (Laravel) Developer

Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke, Online
alert_common_login_msg bez ponude za posao
Ceo proces je trajao 3 nedelje
Kako je izgledao proces
Prvi krug intervjua je razgovor sa zaposlenim iz HR-a, prezentovanje delatnošću firme, a potom i kandidata. Nakon toga se radi test inteligencije (u okviru istog razgovora). Sledeći krug je tehnički intervju. Razgovor je preko skajpa sa IT team leadom, uglavnom je sve usmeno, ali par sitnih zadataka budu i preko skype chat-a. Bilo je prijatno i bez pritiska, za stvari na koje ne znate odgovor samo se prelazi na sledeće pitanje bez dubljeg objašnjavanja. Ukoliko se i ovde pokažete dobro, biće Vam poslat tehnički zadatak. Meni je konkretno bilo da napravim prostu WordPress temu i plugin jer se ranije nisam susretao sa WordPressom. Za zadatak se dobija dovoljno vremena, čini mi se da sam imao 4 cela dana. Dve nedelje me nisu obaveštavali o odluci nakon poslatog zadatka. Na kraju sam ja njih kontaktirao, i rečeno mi je da je primljen drugi kandidat, bez objašnjenja iz kog razloga se nisu odlučili za mene.

utisak sa intervjua postavljen: 25.09.2020.
*Utisci zaposlenih predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora i ne odražavaju mišljenje sajta HelloWorld.rs i njegovog tima.

Ti si predstavnik ove kompanije?


Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

NTH Grupa je vodeći evropski pružalac usluga aplikacija i infrastrukture (AISP - Application Infrastructure and Service Provider) za medije i telekomunikacijske usluge, čije glavne aktivnosti uključuju razvoj i održavanje platformi, rešenja i usluga koje se temelje na sledećim tehnologijama: SMS, MMS, Voice, Internetu i televizijskom prenosu.

NTH Grupa pruža premium voice i mobilnu povezanost u preko 80 zemalja širom sveta. Naš proizvodni asortiman uključuje mnogobrojne alate koje smo sami razvili, aplikacije i platforme za najsavremenije usluge.

Za naše kupce i partnere, u našim centrima za razvoj, proizvodnju i sadržaje radimo na razvoju inovativnih rešenja, integrisanju sadržaja i osiguravanju da procesi nesmetano rade 24 sata, 365 dana u godini. Sa sedištem u Švajcarskoj i s nekoliko ogranaka u Evropi, NTH Grupa danas zapošljava preko 200 stručnjaka.

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
NTH MEDIA
Adresa
Jurija Gagarina 14lj/26, Beograd-Novi Beograd
Datum osnivanja
02.06.2006.
PIB
104502950
Matični broj
20177349
Poslovni naziv
NTH MEDIA DOO, BEOGRAD (NOVI BEOGRAD)
Delatnost kompanije
8299 Ostale uslužne aktivnosti podrške poslovanju
Pravna forma
Društvo sa ograničenom odgovornošću
Zakonski zastupnici
Benjamin Kovačević - Direktor

Iz pera poslodavca čitajte o novostima i trendovima na domaćem IT tržištu

Kompaniji je nestalo mastila :)
Za ovu kompaniju nemamo podataka o platama.

Copyright © 2020 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs. ::
Made with in Subotica.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija