Naftna industrija Srbije a.d. Novi SadLinkovi


Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Utisci zaposlenih o radu u IT sektoru kompanije Naftna industrija Srbije a.d. Novi Sad

  (1 utisak)
100% zaposlenih preporučuje ovu kompaniju
3
beneficije

2
mogućnost napredovanja

1
balans između karijere i privatnog života

Specijalista za NTC specijalizovane sisteme

Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke, Novi Sad
bez ponude za posao
Intervju lak
pozitivno iskustvo
Ceo proces je trajao 1 nedelju
Kako je izgledao proces
Prvi krug klasičan razgovor, šta sam radio, šta znam da radim, prolazak detaljno kroz cv, zašto menjam firmu, šta očekujem od posla, za koju platu bih radio... Potom sam radio test inteligencije, test opšteg informisanja, test ličnosti i test sa 25 zadataka iz proporcija. Zadnji test mi je bio zanimljiv i ostao sam u nedoumici čemu on služi :) Zvali su me posle par dana na drugi krug, ali sam odustao.

utisak sa intervjua postavljen: 23.03.2017.

IT sistem inženjer


  • Trenutno zaposlen/a u kompaniji
  • Zaposlen na neodređeni vremenski period više od dve godine
  • Opšti utisak o kompaniji:

Pozitivni utisci o kompaniji
Ogromna količina sredstava investirana u nove tehnologije, aplikacije koje se tiču BI-a. Shodno tome velika mogućnost učenja i upoznavanja sa novim tehnologijama.
Zamerke kompaniji
Manjak ljudi. Koncept sa puno izvođača i dobavljača. Inženjer u ulozi kontrolinga najviše, prekovremeni rad se ne plaća a ima ga dosta. Starije kolege bez volje za novim usavršavanjem i novim znanjima. Potrebna je jaka samomotivacija. Mogućnost napredovanja je poprilično mala. Kako u poziciji tako i platno.
preporučujem
utisak postavljen: 08.06.2016.
*Utisci zaposlenih predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora i ne odražavaju mišljenje sajta HelloWorld.rs i njegovog tima.

NIS je jedna od najvećih vertikalno integrisanih energetskih kompanija u jugoistočnoj Evropi. Osnovne delatnosti su istraživanje, proizvodnja i prerada nafte i gasa, promet naftnih derivata, kao i realizacija projekata u oblasti petrohemije i energetike.

Sedište NIS Grupe je u Novom Sadu, a njeni osnovni proizvodni kapaciteti nalaze se širom Republike Srbije, koja zahvaljujući svom geografskom položaju predstavlja centar trgovine i investicija na Balkanu.

U Srbiji poseduje prerađivački kompleks sa dva pogona u Pančevu i Novom Sadu, zatim pogon za proizvodnju TNG-a, kao i mrežu benzinskih stanica u Srbiji i u zemljama u regionu. U skladu sa svojom strategijom da postane lider u okruženju, NIS je poslovanje proširio i tržište regiona: Bosnu i Hercegovinu, Mađarsku, Rumuniju i Bugarsku.

Kao podrška evropskim integracijama Srbije, otvoreno je i predstavništvo u Briselu. Predstavništva NIS-a rade i u Rusiji, Turkmenistanu, Angoli, Bugarskoj, Mađarskoj, Bosni i Hercegovini i Hrvatskoj.

Oglasi za posao (trenutno 3 aktivna oglasa)

Senior IT biznis analitičar

Novi Sad  • Rok: 02.04.2017

Visoka stručna sprema IT usmerenja, napredna biznis analiza, iskustvo u upravljanju projektima... (pročitaj oglas)

IT inženjer za specijalizovane sisteme

Novi Sad  • Rok: 02.04.2017

Visoka stručna sprema IT usmerenja, napredno iskustvo u radu sa bazama podataka, napredno znanje IT arhitekture... (pročitaj oglas)

Senior Software Developer

Novi Sad  • Rok: 01.04.2017

Minimalno 3 godine relevantnog radnog iskustva, iskustvo u vođenju IT projekata, dobro poznavanje SQL-a, iskustvo rada sa upitima i bazama podataka... (pročitaj oglas)

Menadžer za kontrolu rada Direkcija za IT i Metrologije

Beograd, Novi Sad  • Rok: 05.03.2017

Pet godina iskustva na liderskim pozicijama u IT-ju, poželjno u korporativnom okruženju... (pročitaj oglas)

Junior Software Developer

Novi Sad  • Rok: 19.02.2017

Visoka stručna sprema informatičkog usmerenja (PMF, FON, FTN, ETF…), razvijene sposobnosti logičkog i algoritamskog razmišljanja, dobro poznavanje SQL-a, poznavanje rada sa upitima i bazama podataka... (pročitaj oglas)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Naziv
NAFTNA INDUSTRIJA SRBIJE
Adresa
Narodnog fronta 12
Datum osnivanja
01.10.2005.
PIB
104052135
Matični broj
20084693
Poslovni naziv
DRUŠTVO ZA ISTRAŽIVANJE, PROIZVODNJU, PRERADU, DISTRIBUCIJU I PROMET NAFTE I NAFTNIH DERIVATA I ISTRAŽIVANJE I PROIZVODNJU PRIRODNOG GASA NAFTNA INDUSTRIJA SRBIJE A.D. NOVI SAD
Delatnost kompanije
0610 Eksploatacija sirove nafte
Pravna forma
Akcionarsko društvo
Zakonski zastupnici
Kirill Kravchenko - Generalni direktor
Copyright © 2017 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija