Namics AG

Utisci zaposlenih o radu u IT sektoru kompanije Namics AG

  (3 utiska)
100% zaposlenih preporučuje ovu kompaniju
5
beneficije

5
mogućnost napredovanja

5
balans između karijere i privatnog života

Senior Frontend Engineer

potvrđen LinkedIn profil

  • Trenutno zaposlen/a u kompaniji
  • Zaposlen na neodređeni vremenski period manje od jedne godine
  • Opšti utisak o kompaniji:

Pozitivni utisci o kompaniji
1. Fenomenalan work/life balans.
2. Mogućnost rada od kuće
3. Fleksibilno radno vreme
4. Potpuna transparentnost, svi podaci su javno dostupni zaposlenima, ugovori o projektima isl.
5. Jasno definisana putanja napredovanja
6. Mentor koji ti pomaže u napredovanju
7. Kancelarija na odličnoj lokaciji
8. Dobra plata
9. Privatno zdravstveno osiguranje
10. Projekti sa najnovijim tehnologijama
11. Veoma pozitivna atmosfera
Zamerke kompaniji
Obzirom da Namics ima kancelarije u nekoliko gradova, potrebno je bolje organizovati komunikaciju između kancelarija.
preporučujem
utisak postavljen: 20.04.2016.

Postoji 10 vrsta IT-evaca.

Oni koji mogu ući u altTab bazu i oni koji ne razumeju ovu foru.

Koji si ti?

Software Engineer

Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke, Beograd, Cirih
prihvatio/la ponudu
Intervju težak
pozitivno iskustvo
Ceo proces je trajao 8 nedelja
Kako je izgledao proces
U ovu firmu nije lako upasti, jer se kandidati se pažljivo biraju i pre svega naoružajte se strpljenjem. Intervjui se održavaju jednom mesečno jer dolazi HR iz Švajcarske, pa se u zavisnosti od trenutka kada ste se prijavili, može proći par dana pa sve do mesec dana kada će vas pozvati na prvi intervju. Prvi intervju je krajnje opušten, upoznavanje sa firmom, upoznavanje vas, prolazak kroz firmu. U mom slučaju meni su javili nakon par dana da sam pozvan u Cirih, gde ću detaljno biti upoznat kako je raditi u Namicsu i gde će biti održan dalji proces selekcije. Intervju u Cirihu je zakazan za mesec dana u odnosu na trenutak kada sam pozvan u Cirih. U mom slučaju to je drugi mesec od trenutka kada sam poslao prijavu. Objasnili su mi da će auto doći po mene, i da će me odvesti na aerodrom i isto tako će me čekati kada se vratim. Poslali su mi i avionsku kartu ubrzo zatim. Stigao sam ujutru u Cirih i vratio se uveče u Beograd. Već sutradan sam dobio zvaničnu ponudu za posao, i nakon mesec dana sam potpisao ugovor. Ovaj deo je fleksibilan u zavisnosti od vašeg otkaznog roka, i kada ste se dogovorili da počnete da radite. Ceo proces je zaista bio opušten. Put u Cirih jeste malo naporan (zbog puta) ali zaista uzbudljiv. Naoružajte se strpljenjem jer se zaista isplati.

utisak sa intervjua postavljen: 11.11.2016.

Senior Software Engineer


  • Trenutno zaposlen/a u kompaniji
  • Zaposlen na neodređeni vremenski period više od jedne godine
  • Opšti utisak o kompaniji:

Pozitivni utisci o kompaniji
Odlična organizacija, zanimljivi projekti i odlični uslovi poslodavca. Lokacija u centru, lepo radno okruženje, druželjubive kolege/ice. Profesionalno, dobro organizovana kompanija koja poštuje vreme zaposlenih i zna tačno šta želi od istih. Redovne i korisne evaluacije zaposlenih iz kojih može nešto da se nauči i iskoristi u daljem radu. Engleski jezik se koristi stalno.
Zamerke kompaniji
Nemam zamerki.
preporučujem
utisak postavljen: 25.04.2016.

Frontend Engineer


  • Trenutno zaposlen/a u kompaniji
  • Zaposlen na neodređeni vremenski period manje od jedne godine
  • Opšti utisak o kompaniji:

Pozitivni utisci o kompaniji
Najveća prednost rada u Namicsu je odlična atmosfera kako na nivou timova, tako i na nivou cele kompanije. Radi se na velikim, tehnički zahtevnim i interesantnim projektima, koriste se nove tehnologije (npr. ReactJS, Redux). Nema pritisaka tokom rada, brine se o zaposlenom kao ljudskom biću. Uslovi napredovanja su jasno definisani - nema iznenađenja.
Zamerke kompaniji
Trenutno nema nikakvih zamerki.
preporučujem
utisak postavljen: 20.04.2016.

Senior Frontend Engineer

Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke, Cirih
prihvatio/la ponudu
Intervju težak
pozitivno iskustvo
Ceo proces je trajao 4 nedelje
Kako je izgledao proces
1. Skype intervju Kratak intervju sa developerom iz Ciriha, opšta pitanja ništa previše tehnički. 2. InPerson intervju u Beogradu Sastanak sa menadžerima (Team leadovima ?, nisam baš siguran). Takođe opšti intervju, bez tehničkih pitanja. 3. Experience day u Cirihu. Dan u kompaniji. Sve lepo organizovano, bukvalno od vrata do vrata, auto te pokupi ujutru ispred stana. Ovaj deo je dosta naporan, jer nakon leta odmah počinje obilazak firme, upoznavanja i sl. Tako da se treba dobro odmoriti dan ranije :). U toku dana upoznate sve 'sektore' kompanije, od Menadžmenta, Dizajna, PR-a do Developera. U svakom sektoru provedete po pola sata u razgovoru, i to je izgleda suština intervjua, odnosno ovde se vidi da li se međusobno slažete. Na kraju dana je susret sa Frontend timom, i tada treba da održite kratku prezentaciju o nekom svom radu. Zaključak: Ceo proces nije težak, jer nema konkretnih pitanja i testova, sve procene su u toku opuštenih razgovora. Ali je ovaj ceo dan na kraju dosta fizički naporan.

utisak sa intervjua postavljen: 20.04.2016.
*Utisci zaposlenih predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora i ne odražavaju mišljenje sajta HelloWorld.rs i njegovog tima.


Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Namics je IT kompanija sa sedištem u Švajcarskoj, čiji je fokus na e-biznisu i online komunikaciji. Od 1995. godine se trudimo da naši korisnici budu uspešni i zadovoljni. Bavimo se konsaltingom, online strategijama, e-commercom, mobile biznis rešenjima. Naši korisnici su srednja i velika preduzeća.

Oglasi za posao (trenutno 6 aktivnih oglasa)

Technical Lead .NET. f/m

Beograd

Bachelor or Master’s degree in computer science or computer science industry or comparable apprenticeship, 5-7+ years of professional experience with .NET... (pročitaj oglas)

Software Engineer .NET - Senior

Beograd

Namics AG: Software Engineer .NET - Senior. Bachelor or Master’s degree in computer science or computer science industry or comparable apprenticeship... (pročitaj oglas)

Senior Frontend Engineer. f/m.

Beograd

At least 4 years of professional experience – preferably in an agency. Degree in computer science or completed vocational training, for example as an IT specialist application development or comparable... (pročitaj oglas)

Web Developer (Senior, f/m)

Beograd

At least 4 years of professional experience – preferably in an agency... (pročitaj oglas)

Senior Software Engineer Java

Beograd

Expert knowledge of current web technologies (Java/J2EE) as well as experience with standard software frameworks (Spring)... (pročitaj oglas)

Software Engineer Java / Hybris. Mid-level

Beograd

Experience with the hybris framework in the e-commerce environment, hybris Core Developer certification is a benefit... (pročitaj oglas)

Software Engineer Mobile Android (f/m)

Beograd

University degree in computer science, business informatics, media informatics or similar qualifications, extensive experience in mobile application development under Android, usually at an online / app agency... (pročitaj oglas)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Nemamo podatke sa APR-a
Copyright © 2018 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija