Namics AG

Utisci zaposlenih o radu u IT sektoru kompanije Namics AG

  (4 utiska)
100% zaposlenih preporučuje ovu kompaniju
5
beneficije

5
mogućnost napredovanja

5
balans između karijere i privatnog života

Senior Frontend Engineer

Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke, Cirih
prihvatio/la ponudu
Intervju težak
pozitivno iskustvo
Ceo proces je trajao 4 nedelje
Kako je izgledao proces
1. Skype intervju Kratak intervju sa developerom iz Ciriha, opšta pitanja ništa previše tehnički. 2. InPerson intervju u Beogradu Sastanak sa menadžerima (Team leadovima ?, nisam baš siguran). Takođe opšti intervju, bez tehničkih pitanja. 3. Experience day u Cirihu. Dan u kompaniji. Sve lepo organizovano, bukvalno od vrata do vrata, auto te pokupi ujutru ispred stana. Ovaj deo je dosta naporan, jer nakon leta odmah počinje obilazak firme, upoznavanja i sl. Tako da se treba dobro odmoriti dan ranije :). U toku dana upoznate sve 'sektore' kompanije, od Menadžmenta, Dizajna, PR-a do Developera. U svakom sektoru provedete po pola sata u razgovoru, i to je izgleda suština intervjua, odnosno ovde se vidi da li se međusobno slažete. Na kraju dana je susret sa Frontend timom, i tada treba da održite kratku prezentaciju o nekom svom radu. Zaključak: Ceo proces nije težak, jer nema konkretnih pitanja i testova, sve procene su u toku opuštenih razgovora. Ali je ovaj ceo dan na kraju dosta fizički naporan.

utisak sa intervjua postavljen: 20.04.2016.

Java Developer

Osoba nije želela da prikaže svoje lične podatke, Beograd
bez ponude za posao
negativno iskustvo
Ceo proces je trajao 1 nedelju
Kako je izgledao proces
Pozvali su me na intervju. Rekli su mi samo da će intervju trajati sat vremena. Kada sam otišao, nije bilo tehničkih pitanja. Rekli su mi tada da je tih sat vremena namenjeno da ja postavljam pitanja o firmi. Naravno nisam imao toliko pitanja i javili su mi posle 3 dana da su došli do zaključka da im ne odgovaram.

utisak sa intervjua postavljen: 08.12.2015.
*Utisci zaposlenih predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora i ne odražavaju mišljenje sajta HelloWorld.rs i njegovog tima.


Napomena: Na ovoj stranici nalaze se javno dostupni agregirani podaci koji su objavljeni od strane nadležnih institucija i/ili koje je kompanija objavila sama o sebi. Izneti Utisci zaposlenih bilo sa intervjua bilo iz radnog iskustva predstavljaju subjektivno mišljenje njihovih autora u skladu sa članom 46. Ustava Republike Srbije i ni na koji način ne odražavaju mišljenje ili stavove sajta HelloWorld.rs. HelloWorld.rs ni na koji način ne garantuje niti utvrđuje istinitost iznetih mišljenja, niti ih moderiše.

Namics je jedna od vodećih softverskih agencija za e-business i digitalne komunikacije na nemačkom govornom području, koja je osnovana kao studentski projekat na Univerzitetu u Sent Galenu (Švajcarska). Od 1995. godine, Namics se smatra think-thank-om za strateški konsalting, razvoj koncepta i kreativnog rada, kao i za tehničku implementaciju. Namics-ov portfolio obuhvata sisteme za upravljanje sadržajem, razvoj veb aplikacija, softverska rešenja za e-trgovinu, digitalnu komunikaciju i razvoj mobilnih poslovnih rešenja.

U Beogradu, Namics ima timove za Java, .NET i Frontend tehnologije, timove za razvoj mobilnih aplikacija, kao i tim dizajnera (UI/UX).

Namics sarađuje sa kompanijama koje se nalaze na Forbsovoj listi Top 500 najuspešnijih kompanija na svetu. Među njihovim klijentima su ABB, AMAG, Medela, BASF Swisscom, Daimler, Swiss Life, USB, Zurich Airport, Sika, Victorinox i mnoge druge kompanije.

Oglasi za posao (trenutno 2 aktivna oglasa)

Software Engineer Java/Hybris. Mid-level

Beograd

Experience with the hybris framework in the e-commerce environment. Hybris Core Developer certification is a benefit. University or college degree in computer science or business computer science... (pročitaj oglas)

Technical Lead Frontend

Beograd

5+ years of Professional experience, ideally with Leadership experience. Proficient knowledge in HTML, CSS, JavaScript... (pročitaj oglas)

QA Automation Engineer

Beograd

Knowledge in programming language such as Java or .Net. First experience in development of test automation scripts using e.g. Selenium, JUnit or similar tools. First experience with the test definition and execution, preferable in a CI environment... (pročitaj oglas)

Podaci preuzeti sa sajta Agencije za privredne registre

Nemamo podatke sa APR-a

Iz pera poslodavca čitajte o novostima i trendovima na domaćem IT tržištu

Kompaniji je nestalo mastila :)
Copyright © 2018 :: Sva Prava Zadržana :: HelloWorld.rs.
Uspešno
Neuspešno urađena operacija